Biomax Broodstocker

Biomax Broodstocker is speciaal voer voor volwassen kreeften die zich gaan voortplanten. Broodstocker zorgt voor een optimale aanvulling op het complete voer en zorgt voor verbetering van de kweekresultaten en kwaliteit.

Lees meer...
Artikelnummer: 02.1.1
Aantal: 53

Biomax Broodstocker


Biomax Broodstocker is een hoogwaardig, functioneel aanvullend voer voor alle kreeften die zich gaan voortplanten. Broodstocker stimuleert de aanmaak van eieren en zorgt voor een betere ontwikkeling van de nakomelingen.

Broodstocker is speciaal ontwikkeld voor kreeften en bevat een grote hoeveelheid waardevolle vitamines, mineralen en eiwitten die de weerstand van kreeften verhoogt. Daarnaast zorgen de eiwitten voor een betere ontwikkeling van de eieren en gezonde ontwikkeling van jonge kreeften. Hierdoor zullen sterkere/gezondere kreeften worden geboren die een grotere kans hebben om op te groeien.


Samenstelling
:
Bevat krill, vis, inktvislever, spiervlees, spirulina en zeewier, aangevuld met vitamines, astaxanthine en sporenelementen. Verrijkt met plantaardige en dierlijke eiwitten, vitamine A, D3, E, bètacaroteen, astaxanthine, cholesterol, lititine en biozyme.


Gebruik
: om de dag voeren als aanvulling op het complete voer.


Inhoud
: 50 gram inclusief doseerlepel.


Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

Betty Bonnaerens 23-04-2020 12:20

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »