Aquarium stofzuigers

Een aquarium stofzuiger is ideaal om de bodem van uw aquarium schoon te maken. Bekijk ons uitgebreide aanbod bodemreinigers.


Dennerle Nano bodemreiniger

€19,75

De Dennerle Nano bodemreiniger is een zeer handige compacte aquarium stofzuiger voor het aquaria van 10 tot 40 liter. U kunt de bodem gemakkelijk schoon zuigen dankzij de geïntegreerde pomp.

Eheim Quick Vac Pro Aquariumstofzuiger

€61,95

Deze aquarium stofzuiger werkt op batterijen (inclusief) en is geschikt voor zoet- en zoutwater aquaria van maximaal 60cm diepte.

Aquarium bodem stofzuiger

€6,95

Met deze bodem stofzuiger kunt u gemakkelijk de bodem van uw aquarium schoonmaken. Het vuil wordt opgevangen in een stoffen zakje die makkelijk kan worden omgespoeld.

Power gravel cleaner small

€54,95

De Aquarium Systems Power Gravel Cleaner is een efficiënte bodemreiniger voor aquaria tot 120 liter. Werkt op netstroom en circuleert het water via een filterpatroon in een filterbox met geïntegreerde pomp.

Power gravel cleaner medium

€68,95

De Aquarium Systems Power Gravel Cleaner is een efficiënte bodemreiniger. Werkt op netstroom en circuleert het water via een filterpatroon in een filterbox met geïntegreerde pomp. Voor aquaria tot 500 Liter.

Power gravel cleaner vervangende stofzuigzakjes

€2,25

Vervangend stofzuigzakje voor Powergravel S en M.

Aquael bodemreiniger

€10,95

De traditionele bodemreiniger voor het aquarium. Met deze bodem reiniger wordt het schoonmaken van de bodem eenvoudig en leuk.

Aqua Della Aquarium Gravel cleaner S

€12,95

Waterwissel en bodemreiniger gecombineerd met handige aanzuigpeer en afsluitclip met 2 verschillende aanzuigstukken. Diameter 6-8 mm voor zachte doorstroming, inclusief verlengstuk tot 50 cm.

Aquarium bodem stofzuiger elektrisch

€29,95

Deze electrische bodem stofzuiger heeft een pompvermogen van 5,8 liter per minuut en zal met een druk op de knop uw aquariumbodem schoonmaken. Deze stofzuiger is uitschuifbaar tot maximaal 52 centimeter.

Aquanova gravel cleaner

€9,95

Met de Aquanova gravel cleaner kunt u gemakkelijk uw aquarium bodem reinigen en vuil afzuigen. De bodemreiniger is voorzien van een lange, driehoekige aanzuigmond van 25cm lang waardoor zwaardere delen zoals grind voldoende kans hebben om te bezinken.