HS-aqua visvoer

HS-aqua heeft een brede range visvoeders bestaande uit zowel complete als aanvullende voeders. Tevens in verschillende vormen te verkrijgen zoals vlokken, granulaat en wafels. Het visvoer van HS-aqua is van hoge kwaliteit en voorzien van extra knoflook, spirulina en gestabiliseerd Vitamine C.

De juiste voeding ondersteunt een goede gezondheid en het immuunsysteem van de vis. Door te kiezen voor hoogwaardig visvoer wordt de kans op ziektes verkleint en zal de kleurenpracht bij vissen op een natuurlijke manier worden versterkt.

De visvoeders van HS-aqua zijn allemaal veilig verpakt in een hersluitbaar potje.


HS-aqua freshwater flakes

€4,95

HS-aqua freshwater flakes is de complete basisvoeding voor alle (tropische) aquariumvissen. Speciaal samengesteld om de groei, kleuring en gezondheid van vissen optimaal te ondersteunen. Geschikt voor alle vissen die aan het wateroppervlak eten.

HS-aqua freshwater granules XS

€6,95

HS-aqua freshwater granules XS is complete basisvoeding in granulaatvorm. Speciaal samengesteld om de groei, kleuring en gezondheid van vissen optimaal te ondersteunen. Geschikt voor alle nano tot middelgrote vissen die in de onder/midden regio eten.

HS-aqua freshwater granules S

€6,95

HS-aqua freshwater granules S is complete basisvoeding in granulaatvorm. Speciaal samengesteld om de groei, kleuring en gezondheid van vissen optimaal te ondersteunen. Geschikt voor alle middelgrote tot grote vissen die in de onder/midden regio eten.

HS-aqua vivid color flakes

€5,25 €3,25

HS-aqua vivid color flakes is kleur verstekend, aanvullend voer voor alle (tropische) aquariumvissen. Speciaal samengesteld om naast de kleuring ook de groei en gezondheid van vissen optimaal te ondersteunen. Voor vissen die aan het oppervlak eten.

HS-aqua spirulina flakes

€6,95

HS-aqua spirulina flakes is aanvullende voeding voor alle vissen welke vooral plantaardige voeding nodig hebben. Ideaal voor planteneters, zoals sommige Tanganjika-Cichliden, levendbarenden, etc. Voor vissen die aan het oppervlak eten.

HS-aqua artemia flakes

€7,95

HS-aqua artemia flakes is aanvullende voeding voor alle vissen welke vooral dierlijke voeding nodig hebben. Vanwege de sterke geur is dit voer tevens ideaal voor de ''moeilijke'' eters. Voor vissen die aan het oppervlak eten.

HS-aqua guppy flakes

€3,95

HS-aqua guppy flakes is complete, dagelijkse voeding voor guppys en andere levendbarende tandkarpers. De voeding bevat een hoog gehalte aan licht verteerbare, plantaardige en dierlijke eiwitten en kleurversterkende, natuurlijke pigmenten.

HS-aqua Gold flakes

€3,95

HS-aqua Gold flakes is drijvend vlokvoer welke speciaal is ontwikkeld voor goudvissen en aanverwante soorten. De uitgebalanceerde voeding zorgt voor optimale gezondheid, groei en kleuring. Geschikt voor alle (goud)vissen die aan het wateroppervlak eten.

HS-aqua Gold pellets

€4,95

HS-aqua Gold pellets zijn half drijvend, half zinkende pellets welke speciaal zijn ontwikkeld voor goudvissen en aanverwante soorten. De uitgebalanceerde voeding zorgt voor optimale gezondheid, groei en kleuring. Verkrijgbaar in 3 formaten.

HS-aqua Hi-gold pellets

€5,95

HS-aqua Hi-gold pellets is zinkende voeding welke speciaal is ontwikkeld voor goudvissen en aanverwante soorten. De uitgebalanceerde voeding zorgt voor optimale gezondheid, groei en kleuring. Geschikt voor alle (goud)vissen die zinkende voeding eten.

HS-aqua spirulina wafers

€6,95

De HS-aqua spirulina wafers is aanvullende voeding voor alle (bodem)vissen welke vooral plantaardige voeding nodig hebben. Ideaal voor planteneters, zoals sommige Tanganjika-Cichliden of L-meervallen etc.

HS-aqua discus granules

€17,50

HS-aqua discus granules is complete basisvoeding in granulaatvorm voor alle Discus vissen. Speciaal samengesteld om de groei, kleuring en gezondheid van vissen optimaal te ondersteunen. Zinkt langzaam en wordt snel week in het water.

HS-aqua nature treat tubifex

€4,25

HS-aqua nature treat tubifex is aanvullende voeding voor alle vissen welke vooral dierlijke voeding nodig hebben. Tubifex heeft een hoog eiwitgehalte en past perfect naast het complete visvoer.

HS-aqua nature treat bloodworms

€5,25

HS-aqua nature treat bloodworms is aanvullende voeding voor alle vissen die vooral dierlijke voeding nodig hebben. Bloedwormen hebben een hoog eiwitgehalte. Wordt na het zuiveren direct gevriesdroogd voor optimale kwaliteit.

HS-aqua nature treat daphnia

€3,25

HS-aqua nature treat daphnia is aanvullende voeding voor alle vissen welke vooral dierlijke voeding nodig hebben. Daphnia heeft een hoog eiwitgehalte en past perfect naast het complete visvoer.

HS-aqua discus granules 400 ml THT 03-2024

€17,50 €7,50

HS-aqua discus granules is complete basisvoeding in granulaatvorm voor alle Discus vissen. Speciaal samengesteld om de groei, kleuring en gezondheid van vissen optimaal te ondersteunen. THT 03-2024!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »