Neocaridina garnalen aquarium

Neocaridina garnalen worden gezien als makkelijke garnalen om te houden in het aquarium. Deze garnalen zijn er in meerdere kleuren. Informatie over deze garnalen kunt u vinden in de beschrijving van elke garnalen soort. De garnalen worden op halfwas leeftijd verzonden (ongeveer 0,8-1,2 cm).

Klik hier voor meer informatie omtrent het verzenden en de verzendkosten van een dierenzending.


Neocaridina garnalen mix - groep van 10

€29,95

Met de Neocaridina garnalen mix ontvangt u 10 garnalen in 5 verschillende kleuren (2 per kleur). Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Een kleurrijke mix!

Red fire garnalen - groep van 10

€25,00

De red fire garnalen zijn garnalen met een super rode dekkende kleur. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. De red fire garnaal is een rodere variant op de vuurgarnaal.

Red rili garnalen - groep van 10

€25,00

Red rili garnalen zijn een kweekvariant op de vuurgarnalen. Deze garnaal heeft in het midden een kleurloze streep wat kenmerkend is voor deze soort. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden.

Orange rili garnalen - groep van 10

€25,00

De orange rili garnalen hebben in het midden een kleurloze streep wat kenmerkend is voor deze soort. Deze garnalen zijn echte opruimers en behoren tot de Neocaridina familie. Ze zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden.

Snowball garnalen - groep van 10

€25,00

De snowball (white pearl) garnalen zijn garnalen met een witte kleur. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Deze garnalen zijn echte opruimers en zijn gemakkelijk te kweken.

Chocolate sakura garnalen - groep van 10

€25,00

Chocolate sakura garnalen zijn (donker)bruine garnalen. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Deze garnalen zijn echte opruimers en zijn gemakkelijk te kweken.

Normal gold garnalen - groep van 10

€29,95

Normal gold garnalen zijn garnalen met gele dekking, zonder backline (rustreep). Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Deze normal gold garnalen worden ook wel citroengarnalen genoemd.

Ultra gold garnalen - groep van 10

€34,95

De ultra gold garnalen zijn garnalen met een super geel dekkende kleur en backline. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. De ultra gold is een intens gele variant op de citroengarnaal.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »