AquariaAquarium kopen? Wij hebben diverse soorten, maten en merken aquaria op voorraad. Wij zijn gespecialiseerd in nano aquariums (mini aquariums) to pakweg 40 liter.
Dit zijn zeer populaire aquariums die vaak worden gebruikt voor het kweken en houden van garnalen of kleine vissoorten. Ook kunnen ze gebruikt worden voor de perfecte aquascape.

Wij verkopen zowel lege aquaria als complete aquarium sets met meestal filter, verlichting en verwarming. Wij leveren nano aquaria van merken als Dennerle, Aquael, Ciano en BLAU. Vaak zijn de aquaria gemaakt met afgeronde hoeken voor een perfect zicht!


Wilt u een wat groter aquarium kopen? Kijk dat eens bij onze aquaria met afdichtkap. Deze zijn er in diverse afmetingen tot 110 Liter.

Kijk rustig rond in ons aanbod en u kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen voor advies voordat u online uw aquarium koopt.

Zorgen over de verzending? Wij zorgen er altijd voor dat we onze aquaria goed verpakken voordat deze versturen. Toch glasbreuk tijdens verzending? Geen probleem, het risico hiervoor ligt bij ons!