Kreeftenvoer

Wij bieden kreeften voeding aan die speciaal is samengesteld op de behoeften van aquarium kreeften. Goede kreeftenvoer biedt ondersteuning aan de groei, kleuring en vervelling van aquarium kreeften.


Dennerle CrustaGran

€7,95

Dennerle CrustaGran is een compleet voer voor alle garnalen en kreeften. CrustaGran is een mix tussen dierlijk en plantaardig materiaal waardoor garnalen en kreeften alles krijgen wat ze nodig hebben voor een optimale gezondheid, groei en kleur.

Dennerle CrustaGran Baby

€7,95

Dennerle CrustaGran baby is een compleet voer voor jonge garnalen en kreeften. CrustaGran baby is een mix van dierlijk en plantaardig materiaal waardoor garnalen en kreeften alles krijgen wat ze nodig hebben voor een optimale gezondheid, groei en kleur.

Dennerle Shrimp King CPO

€10,95

Dennerle Shrimp King CPO is speciaal samengesteld hoofdvoer voor CPO (Cambarellus) kreeften. Deze dunne sticks bevatten een hoog gehalte aan natuurlijke ingrediënten, calcium en astaxanthine. Alles voor een goede groei, krachtig pantser en mooie kleuren.

Biomax Broodstocker

€15,95

Biomax Broodstocker is speciaal voer voor volwassen kreeften die zich gaan voortplanten. Broodstocker zorgt voor een optimale aanvulling op het complete voer en zorgt voor verbetering van de kweekresultaten en kwaliteit.

SL-aqua More compleet kreeftenvoer

€9,95

SL-aqua More kreeftenvoer is complete voeding voor alle kreeften en geschikt voor dagelijks gebruik. SL-aqua More compleet kreeftenvoer ondersteunt de groei, kleuring en vervelling en daarmee de algehele gezondheid. Inhoud: 30 gram.

Shrimps Affair complete food

€19,95

Shrimps Affair complete food is all in one voeding voor garnalen en kreeften. Door de nauwkeurige samenstelling is de voeding rijk aan alles wat garnalen & kreeften nodig hebben zoals voedingsstoffen, aminozuren en mineralen. Inhoud: 50 gram.