CO2 Diffusers

Een CO2 diffuser produceert kleine belletjes, waardoor de toegevoegde CO2 op een optimaal gedoseerde manier aan het water wordt toegevoegd en zich in het aquarium verspreidt. Door het toevoegen van CO2 wordt plantengroei gestimuleerd en algengroei tegen gegaan.


HS Aqua CO2 diffuser 20mm

€12,95

Deze HS Aqua CO2 diffuser is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. De diffuser produceert hele kleine CO2 belletjes die gemakkelijk door het aquariumwater worden opgenomen. Breedte 20mm.

HS Aqua CO2 diffuser 28mm

€13,95

Deze HS Aqua CO2 diffuser is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. De diffuser produceert hele kleine CO2 belletjes die gemakkelijk door het aquariumwater worden opgenomen. Breedte 28 mm.

HS Aqua CO2 diffuser 40mm

€19,75

Deze HS Aqua CO2 diffuser is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. De diffuser produceert hele kleine CO2 belletjes die gemakkelijk door het aquariumwater worden opgenomen. Breedte 40 mm.

HS Aqua CO2 diffuser met bellenteller

€19,75

Deze HS Aqua CO2 diffuser met ingebouwde bellenteller is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. De diffuser produceert hele kleine CO2 belletjes die gemakkelijk door het aquariumwater worden opgenomen. Afmeti

Tropica CO2 Diffuser

€8,95

De Tropica CO2 Diffuser is een 3 in 1 diffuser met een bellenteller, terugslagventiel en keramische diffusor. Zorgt voor optimale oplossing van CO2 in het aquarium. Complete diffuser en/of losse ceramic disc te bestellen.