CO2 aquarium setEen CO2 aquarium set is onmisbaar voor een weelderige goei van uw aquariumplanten. CO2 toevoegen aan een aquarium vol met planten is vrijwel onmisbaar omdat planten CO2 gebruiken als belangrijke voedingsbron. Omze complete CO2 sets zijn speciaal samengesteld zodat u direct aan de slag kan gaan.

Zo bieden wij CO2 aquarium sets aan die afgestemd zijn op de groote van uw aquarium (tot 200 liter, tot 400 liter of tot 600 liter).

  • De Basic CO2 sets zijn voorzien van een hervulbare CO2 fles, een drukregelaar en een CO2 diffusor. De Basic M sets zijn tevens voorzien van een magneetventiel die kan worden gebruikt om de CO2 toevoer automatisch af te sluiten middels een tijdschakelaar of PH Controller.
  • De Profi CO2 sets worden geleverd met een luxer model drukregelaar (die naast een cilindermanometer ook is voorzien van een werkdrukmeter en een luxer model CO2 diffusor en CO2 dropchecker).

 

Naast de complete CO2 sets voor grote aquaria hebben wij ook CO2 systemen in het assortiment voor kleinere aquaria. Deze sets werken niet op hervulbare CO2 flessen maar op CO2 patronen. Kijk hier voor de complete CO2 systemen van Blau en Tropica.

Wilt u liever nog geen complete CO2 set kopen maar eerst eens op een goedkope manier proberen wat het effect is van CO2 toevoegen aan uw aquarium? Kijk dan eens naar de Tropica CO2 System Bio.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »