Toebehoren

Toebehoren ten behoeve van voeding zorgt er voor dat voedselverspilling wordt tegengegaan en voedsel op zijn plek blijft. Op die manier wordt de belasting binnen het aquarium verlaagd en bijvoorbeeld rotting tegengegaan.

Zo zorgt een voederschaal er bijvoorbeeld voor dat voedselresten niet in de bodem verdwijnen en daar gaan rotten. De voederring zorgt er voor dat blad en/of ander voer direct op de bodem geplaatst kan worden zonder dat dit meteen weer gaat drijven. Zo zijn er nog veel meer toebehoren te bedenken.


Voederschaal nano

€2,50

Klein voederschaaltje voor het aquarium. Helpt bij het voorkomen van mosseldiertjes, planaria en rottende voedselresten. Voorkom bodemrot!

Voederschaal

€3,50

Voederschaal voor het aquarium. Helpt bij het voorkomen van mosseldiertjes, planaria en rottende voedselresten. Voorkom bodemrot!

Shrimp lolly houder

€2,95

Door middel van deze keramieken garnalen lolly houder blijven onze shrimp lolly's goed op hun plek staan zonder dat ze in de bodem worden gedrukt. Deze keramieken sterren zijn tevens zeer geschikt als decoratie of voor het opbinden van mossen en aquariump

Voederring

€1,95

De voederring zorgt er voor dat u bladeren en ander voer direct op de bodem kunt plaatsen. Een voederring bevat 2 ''stekels'' waarop u blad en voer kunt plaatsen. Diameter van circa 5,5 centimeter.