Toebehoren

Toebehoren ten behoeve van voeding zorgt er voor dat voedselverspilling wordt tegengegaan en voedsel op zijn plek blijft. Op die manier wordt de belasting binnen het aquarium verlaagd en bijvoorbeeld rotting tegengegaan.

Zo zorgt een voederschaal er bijvoorbeeld voor dat voedselresten niet in de bodem verdwijnen en daar gaan rotten. De voederring zorgt er voor dat blad en/of ander voer direct op de bodem geplaatst kan worden zonder dat dit meteen weer gaat drijven. Zo zijn er nog veel meer toebehoren te bedenken.


Voederschaal nano

€2,50

Klein voederschaaltje voor het aquarium. Helpt bij het voorkomen van mosseldiertjes, planaria en rottende voedselresten. Voorkom bodemrot!

Voederschaal

€3,50

Voederschaal voor het aquarium. Helpt bij het voorkomen van mosseldiertjes, planaria en rottende voedselresten. Voorkom bodemrot!

Voederring

€2,95

De voederring zorgt er voor dat u bladeren en ander voer direct op de bodem kunt plaatsen. Een voederring bevat 2 ''stekels'' waarop u blad en voer kunt plaatsen. Diameter van circa 5,5 centimeter.

Shrimp lolly houder

€3,50

Met de stevige en duurzame garnalen lolly houder blijven onze shrimp lolly's goed op hun plek staan zonder dat ze in de bodem worden gedrukt. Hierdoor kunnen de garnalen van de volledige stick genieten en u mooie foto's maken.

Dennerle nano voedertang

€8,95

De Dennerle nano voedertang kan worden gebruikt om drijvend voer en/of bladeren direct onder water te houden. De voedertang kan gemakkelijk middels een zuignap aan het glas of in de kap van het aquarium worden bevestigd.

Aqua Nova drijvende voederring

€3,95

Aqua Nova drijvende voererring met zuignap voor bevestiging aan aquariumwand. Geschikt voor drijvend voer.
Diameter: 7,5 cm

HS Aqua glazen voederbuis

€11,50

Met de glazen HS Aqua voederbuis kunt u eenvoudig en zonder morsen voer voor garnalen en andere bodembewoners in de voederschaal laten zakken. Verkrijgbaar in lengtes 25, 30, 35 en 40 cm. Inclusief voederschaal.

Shrimp lolly houder - Diverse kleuren

€3,50 €2,50

Met de stevige en duurzame garnalen lolly houder blijven onze shrimp lolly's goed op hun plek staan zonder dat ze in de bodem worden gedrukt. Hierdoor kunnen de garnalen van de volledige stick genieten en u mooie foto's maken.

Powershrimp voederhoek

€5,95 €2,95

Een voederhoek wordt direct op de bodemplaat geplaatst zodat er een vrije ruimte ontstaat waar voeding in geplaatst kan worden. Beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Powershrimp glazen voederbuis

€13,95 €9,95

Met de glazen Powershrimp voederbuis kunt u eenvoudig garnalen en andere bodembewoners voeren. Verkrijgbaar in lengtes 25, 30, 35, 40 en 45cm.

Powershrimp artemia voedercup

€6,95 €3,50

Powershrimp artemia voedercup.