Dennerle Shrimp King garnalenvoer

Garnalenvoer van Dennerle Shrimp King behoort tot de beste kwaliteit voeders op de markt. Het assortiment aan voeders bestaat volledig uit natuurlijke producten en zorgt voor optimale gezondheid, groei en kweek bij garnalen. De voeders zijn gebaseerd op wat de garnalen vinden in de natuurlijke omgeving en dragen zo bij aan een natuurlijke ondersteuning met minimale belasting voor de waterkwaliteit.


Dennerle Shrimp King 5 in 1

€13,95

Dennerle Shrimp King 5 in 1 bevat 5 verschillende soorten Dennerle Shrimp King garnalenvoer waardoor gemakkelijk het aanbod kan worden uitgeprobeerd. De 5 soorten zijn complete, protein, mineral, 5 leaf mix en snow pops (5 x 6 gram).

Dennerle Shrimp King Complete

€9,50

Dennerle Shrimp King Complete is een complete stick die geschikt is als dagelijkse voeding voor garnalen. De sticks bevatten alles voor een optimale gezondheid, groei en kweek. De sticks vallen uiteen zodat de voeding voor elke garnaal beschikbaar is.

Dennerle Shrimp King Baby

€10,95

Dennerle Shrimp King Baby is compleet stofvoer voor baby en halfwas garnalen. Dennerle Shrimp King Baby is speciaal afgestemd op de gezonde ontwikkeling, goede groei en optimale vervelling bij jonge garnalen.

Dennerle Shrimp King Color

€10,95

Dennerle Shrimp King Color is een kleurversterker voor alle geel-, oranje- en roodkleurige garnalen. Shrimp King Color bevat een hoog gehalte aan natuurlijke kleurversterkers, zoals astaxanthine, bèta-carotine en luteïne die de natuurlijke kleuren verster

Dennerle Shrimp King Protein

€10,95

Dennerle Shrimp King Protein zijn natuurlijke voedersticks met een hoog gehalte aan eiwitten en aminozuren. Garnalen hebben deze nodig voor een gezonde groei en goede ontwikkeling. Tevens voorkomen eiwitten problemen tijdens de groei.

Dennerle Shrimp King Mineral

€10,95

Dennerle Shrimp King Mineral bevat een hoog gehalte aan mineralen zoals ongebonden calcium en montmorilloniet. Deze mineralen zorgen voor een goede ondersteuning bij de vervelling en een krachtig pantser. Verbetert tevens de kleur.

Dennerle Shrimp King Snow Pops

€10,95

Dennerle Shrimp King Snow Pops zijn hoogwaardige snowflakes gemaakt van 100% sojaschillen. Sojaschillen zijn bekend om hun hoge eiwit en mineralen gehalte. Snowflakes zijn zeer geschikt als lange termijn voeding voor alle (jonge)garnalen.

Dennerle Shrimp King Yummy Gum

€10,95

Dennerle Shrimp King Yummy Gum is kneedbaar garnalenvoer wat geschikt is als dagelijkse voeding. Het leuke van kneedbaar garnalenvoer is dat u dit gemakkelijk kunt voeren/plakken op bijvoorbeeld stenen, hout of het glas.

Dennerle Shrimp King Atyopsis

€10,95

Dennerle Shrimp King Atyopsis is speciaal ontwikkeld stofvoer voor waaierhandgarnalen. Dit voer bevat alle vitale stoffen voor een gezonde ontwikkeling en brede ondersteuning. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten voor minimale waterbelasting.

Dennerle Shrimp King CPO

€10,95

Dennerle Shrimp King CPO is speciaal samengesteld hoofdvoer voor CPO (Cambarellus) kreeften. Deze dunne sticks bevatten een hoog gehalte aan natuurlijke ingrediënten, calcium en astaxanthine. Alles voor een goede groei, krachtig pantser en mooie kleuren.

Dennerle Shrimp King Snail Stixx

€10,95

Dennerle Shrimp King Snail Stixx zijn speciaal samengestelde voedersticks voor slakken. Deze uitgebalanceerde voedersticks bevatten voedingsstoffen zoals de slakken deze ook in de natuur tegenkomen. Bevat extra calcium voor een sterk huisje.

Dennerle Shrimp King Dadap Leaves

€9,95

De Dennerle Shrimp King Dadap Leaves zijn een 100% natuurlijke en gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding van garnalen, kreeften en slakken. De bladeren zijn rijk aan plantaardige proteïne, mineralen, sporenelementen en enzymen. Inhoud: 10 bladeren.

Dennerle Nano Bladalgvoer

€7,50

Dennerle Nano Bladalgvoer is 100% natuurlijke algenvoeding voor garnalen. Deze velletjes worden zeer gewaardeerd door garnalen en bevatten zeer veel vitamines en spoorelementen. Inhoud: 40 blaadjes a 2,5 - 4,5 centimeter.

Dennerle CrustaGran

€7,95

Dennerle CrustaGran is een compleet voer voor alle garnalen en kreeften. CrustaGran is een mix tussen dierlijk en plantaardig materiaal waardoor garnalen en kreeften alles krijgen wat ze nodig hebben voor een optimale gezondheid, groei en kleur.

Dennerle CrustaGran Baby

€7,95

Dennerle CrustaGran baby is een compleet voer voor jonge garnalen en kreeften. CrustaGran baby is een mix van dierlijk en plantaardig materiaal waardoor garnalen en kreeften alles krijgen wat ze nodig hebben voor een optimale gezondheid, groei en kleur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »