Dennerle Shrimp King Snail Stixx

Dennerle Shrimp King Snail Stixx zijn speciaal samengestelde voedersticks voor slakken. Deze uitgebalanceerde voedersticks bevatten voedingsstoffen zoals de slakken deze ook in de natuur tegenkomen. Bevat extra calcium voor een sterk huisje.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.3.6

Dennerle Shrimp King Snail Stixx

 

Dennerle Shrimp King Snail Stixx zijn speciaal samengestelde voedersticks voor slakken. Slakken zijn in de natuur echte grazers en eten vrijwel alles wat ze tegenkomen. Deze snail stickxx zijn speciaal samengesteld voor aquarium slakken en zijn samengesteld op basis van wat de slakken in de natuurlijke omgeving vooral eten. Zo krijgen de slakken alle noodzakelijke voedings- en bouwstoffen die aquariumslakken dagelijks nodig hebben.

De Dennerle snail stixx zijn onder andere zeer rijk aan plantaardige ingrediënten aangezien slakken deze vooral eten. Dit zorgt voor voldoende vitamines en bouwstoffen waardoor slakken goed kunnen groeien en zich snel kunnen voortplanten.

Daarnaast zorgen belangrijke proteïnes en essentiële aminozuren uit micro-organismen voor voldoende dierlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn rijk aan dierlijke eiwitten en enzymen waardoor de slakken een goede celopbouw hebben, voldoende eitjes kunnen ontwikkelen en processen met betrekking tot de groei en voortplanting optimaal worden ondersteund.

Tot slot bevat het voer ongebonden calcium wat zorgt dat slakken een dik en stevig huis kunnen bouwen. Tevens kunnen beschadigingen hierdoor verminderen en worden de slakken weerbaarder in omgevingen met een lage pH.


Dosering

Ongeveer 1 x per dag ca. 1 cm stick per 5 slakken. Bij voorkeur op een harde ondergrond leggen (steen, voederschaal).


Inhoud:
45 gram.


Ingrediënten

Wortel, kelp-algen, tomaten, spinazie, bacterieel eiwit van corynebacterium glutamicum, rijst, calciumcarbonaat.

Miranda van Lissum 18-11-2023 09:19

Slakken eten het


C.G. van Donselaar 06-07-2023 12:30

mijn Tylomelania en Torenslakken moeten het niet die vinden het schijnbaar niet lekker


S Van Ommeren 15-04-2021 17:41

De slakken vinden het lekker.


P Nijenhuis 17-02-2021 13:00

Al mijn slakken zijn er gek op!


Anne Kervezee 28-06-2019 11:56

Mijn Tylomelania's en ren/zebraslakken (Neritana) vallen er echt op aan, het gaat er in als koek ;) maar ook mijn garnaaltjes eten er lekker van mee. Andersom eten de slakken ook lekker mee van de dillesticks, spinaziesticks, brandnetelsticks en ander garnalenvoer☺


4.8 sterren op basis van 5 beoordelingen