Over ons

Onlineaquariumspullen is opgezet door een liefhebber van de garnalen, kreeften en aquarium hobby. Inmiddels kweken wij al lange tijd garnalen. Er staan in totaal meer dan 40 aquaria in meerdere stellingen met verschillende soorten garnalen op locatie.

Wij verkopen zowel garnalen uit eigen kweek als uit import. Na jarenlang enkel garnalen uit eigen kweek te hebben geleverd zijn we in contact gekomen met een betrouwbare kweker en exporteur in Taiwan. Na een aantal testorders zijn we overtuigd geraakt van de gekweekte & geleverde kwaliteit en is er een samenwerking besloten. Door strenge quarantaine te handhaven weten we zeker dat we uit import 100% dezelfde kwaliteit leveren als eigen kweek! Of dieren uit eigen kweek of import worden geleverd staat altijd vermeld in de productomschrijving.

De webshop is eigenlijk vanzelf voortgekomen uit de passie en hobby omtrent garnalen. Het kweken en verkopen van garnalen (en toebehoren) blijft voor ons een hobby welke wij elke dag nog met veel plezier uitoefenen.

Het assortiment is vooral gericht op het houden en kweken van garnalen maar wordt inmiddels veel breder getrokken. Zo hebben wij reeds 2500+ producten waardoor wij elke aquariaan wel op een manier kunnen bedienen. Dit aantal producten groeit nog elke week! Hardscape, aquariumplanten, voeding, natuurproducten, dieren en zelfs (nano) aquaria, we hebben het allemaal! Geschikt voor garnalen, maar ook voor vissen, slakken, kreeften en meer!

Koopt u bij Onlineaquariumspullen dan bent u zeker van de beste kwaliteit en service. Wij zullen de laatste zijn die zullen zeggen dat er helemaal nooit iets mis gaat, maar gaat er iets mis dan lossen we het gewoon op! Geen poespas, gewoon zoals het hoort. Zo koopt u met zekerheid en is tevredenheid gegarandeerd!

Waar ik (Mark Steenbergen) Onlineaquariumspullen in oktober 2014 alleen heb ingeschreven bij de KVK staan wij inmiddels met een heel team voor u klaar. Heeft u twijfels, vragen of opmerkingen, laat het ons vooral weten! We helpen u graag op weg naar een mooi aquarium.

 

Op 07-01-2016 zijn wij bij Jan rijdt rond in de uitzending geweest op NPO3. Bekijk het fragment hier: http://www.npo.nl/jan-rijdt-rond/07-01-2016/KN_1677242.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »