Reseller worden

Onlineaquariumspullen is distributeur van verschillende aquarium producten. Wanneer u beschikt over een inschrijving bij de kamer van koophandel kunt u bij ons een reseller lijst aanvragen. Deze bestellijst kunt u aanvragen door een mail te sturen naar: [email protected]

Momenteel kunt u de onderstaande producten bij ons afnemen:

HELP advanced soil

H.E.L.P. staat voor: High quality Easy treatment Low Price. HELP staat bekend om hoge kwaliteit advanced soil (actieve bodem) voor aquaria. Deze bodems verlagen de pH en kH en zorgen voor een uitstekende plantengroei.

De HELP actieve soil verlaagt en stabiliseert de pH-waarde naar ongeveer 6,0/6,2 en is daarom ideaal voor planten, garnalen en vissen die zich comfortabel voelen in zacht en zuur water. Deze bodem is ideaal om de natuurlijke situatie na te bootsen.

Resellers van HELP advanced soil:

Onlineaquariumspullen
Devisvoerwebwinkel
Visvoerkopen
Semmies petstore
 
Shrimps Forever

Shrimps Forever is een lijn van kwalitatief hoog garnalenvoer die niet zou mogen ontbreken in het assortiment van elke garnalenhouder. De lijn bestaat uit veel verschillende producten die vaak wel bekend zijn bij de aquariaan. De lijn bestaat uit complete voeders zoals daily feed en complete maar ook aanvullende voeders zoals bijvoorbeeld growth om de groei van garnalen te ondersteunen en te versnellen.

Naar garnalenvoer heeft Shrimps Forever ook een brede lijn aan waterbehandelingsmiddelen en filterbacteriën. Deze zijn allemaal speciaal ontworpen om een (garnalen) aquarium optimaal op te zetten en te onderhouden.

Resellers van Shrimps Forever:

Onlineaquariumspullen
Semmies petstore

VIMI

VIMI plantenvoeding is een brede lijn voedingsproducten voor aquariumplanten. De plantenvoeding van VIMI is 100% veilig voor garnalen en zorgt voor optimale gezondheid en groei bij aquariumplanten.
 
VIMI heeft verschillende producten in het assortiment van vloeibaar tot bodemcapsules. Door de grote variatie in producten zit er altijd wel de juiste plantenvoeding bij voor uw aquariumplanten. VIMI is een bekend merk binnen de aquascape wereld. Een hoge kwaliteit plantenvoeding die er voor zal zorgen dat uw aquariumplanten doen wat ze horen te doen, groeien en mooi zijn.

Resellers van VIMI:

Onlineaquariumspullen
Devisvoerwebwinkel
Semmies Petstore