Artemia Koral visvoer aquarium

Artemia Koral GmbH is een Duits bedrijf welke al 20+ jaar hoge kwaliteit visvoeders produceert. De voeding is met de grootste zorg samengesteld op basis van jaren lange ervaring en in combinatie met grote kwekers en verkopers. Zo bevatten de voeders alles wat aquariumdieren nodig hebben voor een optimale groei, kleuring en gezondheid.

Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Op deze manier wordt het mogelijk om het natuurlijke voedingspatroon van aquariumbewoners na te bootsen.


Vlokvoer Color

€3,95

Color vlokvoer is een speciaal vlokvoer voor alle soorten vissen. Bevat natuurlijke stoffen die een mooie en natuurlijke kleuring van de vissen bevorderen. Vertroebelt het water niet.

Vlokvoer Tubifex

€3,95

Speciaal vlokkenvoer voor alle aquariumvissen, waterreptielen en vivariumdieren. Bevat voornamelijk Tubifex. Vertroebelt het water niet.

Vlokvoer Energy

€3,95

Energy vlokkenvoer is een aanvullend voer voor alle aquariumvissen. Deze vlokken hebben een bijzonder hoog gehalte aan hoogwaardige eiwitten, aminozuren en vitamines. Verkrijgbaar in 250/500/1000ml.

Spirulina tabletten

€1,95

Spirulina tabletten met een minimum gehalte van 20% spirulina algen. Ondersteunt natuurlijke kleuring en de algemene gezondheid van vissen. Deze voedzame tabletten zinken snel naar de bodem waarna bodemvissen deze kunnen eten. Verkrijgbaar in 50 en 250 mi

Voedertabletten Tropische Vis

€1,95

Speciale voedertabletten voor alle soorten tropische vissen. Dit voer bevat enkele soorten gevriesdroogd plankton. Het is zeer voedzaam en rijk aan vitamines en bevordert een gezonde groei van uw vissen. Verkrijgbaar in 50 en 250 milliliter.

Mixed wafels

€2,95

Deze mixed wafels zijn een compleet zinkend voer voor alle siervissen en schelpdieren die op de bodem van zoet- en zeewateraquaria leven. De drie gemengde soorten wafels bevatten astaxanthine, algen en natuurlijke caroteen. Voor dagelijks gebruik.

Artemia Eieren / artemia cysts 90%+

€7,95

50 gram Artemia eieren in een hersluitbaar potje. De Artemia eieren komen uit schone zoutmeren in Siberië, Rusland en zijn zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn! Inhoud: 50 gram.

Artemia Eieren / artemia cysts 95%+

€14,95

Artemia eieren in een hersluitbaar zakje. Afkomstig uit Siberië en zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn! Inhoud: 100 gram.

Canned Brine Shrimps

€4,29

Geconserveerde Brine Shrimps is 100% natuurlijke Artemia welke in het blikje worden bewaard. Brine shrimps (Artemia) worden bereid in het blik, in de natuurlijke vloeistoffen waardoor alle goede voedingsstoffen bewaard blijven. Inhoud: 100 gram.

Canned Bloodworms

€4,29

Canned Bloodworms zijn natuurlijke wormen (genus Glycera) die worden ingeblikt. De bloodworms worden ingeblikt en geconserveerd in de eigen natuurlijke vloeistoffen. Hierdoor blijcen alle goede voedingsstoffen bewaard. Inhoud: 100 gram.

Canned Cyclops

€4,29

Canned Cyclops is hoogwaardige voeding. Geselecteerde, gecultiveerde cyclops (copepods) van 0,3 - 0,5 mm groot worden direct in hun eigen vloeistoffen geconserveerd in het blikje. Hierdoor blijven alle goede voedingsstoffen bewaard. Inhoud: 100 gram.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »