Onder de crystal/bee garnalen vallen bijvoorbeeld de crystal red/black variaties, snow white garnalen, golden bee garnalen, etc. Erg actieve garnalen die vaak zeer actief en mooi van kleur zijn. Het is sterk aan te raden om deze crystal/bee garnalen garnalen op een pH verlagende bodem te houden. Deze garnalen houden namelijk van wat zuurder en zachter water. Een pH verlagende bodem verlaagt de KH en daarmee de pH waardoor de omstandigheden in het aquarium gunstiger worden voor deze garnalensoort.

 

  • pH: 5,8-6,4
  • Geleidbaarheid: 200-250+ microsiemens


Crystal red garnalen gradatie A t/m S+

€2,95

Crystal red garnalen met een mooie dekking. Crystal red garnalen zijn één van de meest populaire garnalen voor in het aquarium. Deze garnalen zijn van goede kwaliteit en hebben een mooie kleurdekking. 100% gezond en vitaal!

Crystal red grade SSS

€3,95

Crystal red gradatie SSS. Mooie rood/witte garnaal die zeer actief is. Stelt wel bepaalde eisen aan de watersamenstelling. Leuke actieve garnaal.

Crystal black garnalen gradatie A t/m S+

€2,95

Crystal black garnalen met een mooie dekking. Crystal black garnalen zijn een van de meest populaire garnalen voor in het aquarium. Deze garnalen zijn van goede kwaliteit en hebben een mooie kleurdekking. 100% gezond en vitaal!

10 Crystal black garnalen + 1 panda garnaal

€29,95

10 Crystal black garnalen gradatie A t/m S+ en 1 panda garnaal. Ideaal wanneer u wilt beginnen met het kweken van Tiawan bee garnalen of een mooie startersgroep wilt hebben. De garnalen zijn 100% gezond en hebben een mooie kleurdekking.

Golden bee garnalen

€2,25

Golden bee garnalen zijn een variant op de snow white garnalen. Deze garnalen zijn geselecteerd op ''goud'' kleur en zijn een mooi aanzicht in het aquarium. 100% gezonde dieren van goede kwaliteit.

Snow white garnalen

€2,50

Snow white garnalen. Sterke garnalen die behoren tot de Caridina familie. Actieve garnalen met mooie witte dekking. Erg leuk om een groepje mee te beginnen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »