Crystal black garnalen gradatie A t/m S+

Crystal black garnalen met een mooie dekking. Crystal black garnalen zijn een van de meest populaire garnalen voor in het aquarium. Deze garnalen zijn van goede kwaliteit en hebben een mooie kleurdekking. 100% gezond en vitaal!

Lees meer...
€2,95 Incl. btw
Levertijd: Direct leverbaar
Aantal: 15

Crystal black garnalen gradatie A t/m S+

 

Crystal black garnalen gradatie A t/m S+ met mooie kleurdekking. Deze garnalen zijn import uit Hongkong. Wij importeren deze garnalen bij een bekende kweker van ons en nemen altijd maatregelen om 100% zeker te zijn van de kwaliteit die we leveren. U krijgt altijd 100% gezonde dieren van goede kwaliteit. Het gaat om dieren van 1,0-1,5 cm. Ze hebben een mooie kleurdekking. De garnalen worden op een pH verlagende bodem gehouden met 100% osmose water met GH+. De bekende waterwaarden

pH: +- 6,0 tot 6,5

Geleidbaarheid in microsiemens: +- 200 tot 250


Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gavrieerd eten krijgen. Het beste is om de garnalen voornamelijk plantaardig voedsel te geven. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Wanneer er met de garnalen gekweekt gaat worden, kunt u ze het beste houden op een pH verlagende bodem. De garnalen houden van een wat zachter en zuur water. Het vrouwtje draagt de zwarte eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

anja loisen vanderquaden 25-12-2022 14:51

Mooi en gezond


Bob Visser 22-02-2018 15:24

Zending (Crystal Black garnalen) was prima in orde en goed verpakt met een heat-pack. Geen uitval gehad. Ik zou er zonder problemen weer bestellen.


steffen 15-09-2015 13:58

ik heb in middels al ongeveer 200 tot 250 garnaaltjes op gehaald bij deze kweker alles is zupper goed en gezonde beesjes bakken mooi verzorgd


5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »