Artemia kweken

Artemia wordt in het aquarium gebruikt als levende voeding vanwege de hoge voedingswaarde. Artemia is hierdoor een zeer gezonde voeding voor vissen en helpt bij een gezonde groei en kleurontwikkeling. Aangezien Artemia levende voeding is wordt het natuurlijke eetgedrag van de vissen nagebootst en het natuurlijke eetpatroon gestimuleerd.

Eenvoudig thuis levende artemia kweken met een artemia kweekset, artemia zout en eitjes!


Artemia Eieren / artemia cysts 90%+

€7,95

50 gram Artemia eieren in een hersluitbaar potje. De Artemia eieren komen uit schone zoutmeren in Siberië, Rusland en zijn zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn! Inhoud: 50 gram.

Artemia Eieren / artemia cysts 95%+

€14,95

Artemia eieren in een hersluitbaar zakje. Afkomstig uit Siberië en zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn! Inhoud: 100 gram.

Hobby artemia zout

€3,40

Hobby artemia zout is jodiumvrij-zout welke speciaal geschikt is voor het kweken van artemia / het laten uitkomen van artemia eitjes. Dit zout is verrijkt met sporenelementen en fytoplankton. Inhoud: 195 gram, goed voor 6 liter water.

Hobby Liquizell

€6,95

Hobby Liquizell is hoog geconcentreerde algen- en mineralen voeding voor artemia nauplien. Door de artemia nauplien te voeren met Liquizell is het mogelijk om de levensduur te verlengen van ± 2 dagen naar ± 8-10 dagen.

Hobby Mikrozell

€6,95

Hobby Mikrozell wordt gebruikt ná Hobby Liquizell. Mikrozell is hoog geconcentreerde algen- en mineralen voeding voor artemia nauplien. Met Mikrozell is het mogelijk om de Artemia nauplien te voeren vanaf +- 10 dagen oud tot het gewenste voederformaat.

Hobby artemia kweekschaal

€18,95

Voor het kweken van Artemia op de simpelste manier. Voeg zoutwater toe aan de Artemia kweekschaal, gevolgd door de Artemia eieren.

Hobby artemia breeder

€25,95

Met de Hobby artemia breeder kunt u eenvoudig eitjes laten uitkomen. De breeder zorgt voor een optimaal uitkomstpercentage en zorgt direct voor een scheiding van de uitgekomen artemia en eierschalen.

Hobby artemia kweekset

€49,95

De Hobby artemia kweekset bevat alles om op lange termijn artemia succesvol te kweken. Deze kweekset bevat een kweekbak + stromingspompje, incubator, artemiazout, artemix (eitjes + zout), startvoer (Liquizell) en een artemiazeef.

Hobby artemia zeef

€4,50

De Hobby artemia zeef heeft een maasopening van 120μ (mu). Hierdoor is de zeef zeer geschikt voor het uitfilteren van artemia (nauplien) waardoor deze gemakkelijk op te voeren zijn. Afmeting: 8,5 x 8,0 centimeter.

Hobby artemia zeef set van 4

€13,95

Deze set met Hobby artemia zeefjes bevat 4 zeefjes met verschillende maasopeningen; 120, 300, 560 en 900μ (mu). De zeefjes zijn zeer geschikt voor het opscheppen van artemia, nauplii en andere kleine voederdiertjes. Afmeting: 8,5 x 8,0 centimeter.

Canned Brine Shrimps

€4,29

Geconserveerde Brine Shrimps is 100% natuurlijke Artemia welke in het blikje worden bewaard. Brine shrimps (Artemia) worden bereid in het blik, in de natuurlijke vloeistoffen waardoor alle goede voedingsstoffen bewaard blijven. Inhoud: 100 gram.

HS-aqua artemia flakes

€7,95

HS-aqua artemia flakes is aanvullende voeding voor alle vissen welke vooral dierlijke voeding nodig hebben. Vanwege de sterke geur is dit voer tevens ideaal voor de ''moeilijke'' eters. Voor vissen die aan het oppervlak eten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »