CO2 Checkers

Voor een beplant aquarium is het essentieel om een juist CO2 gehalte te hebben. Een teveel aan CO2 is schadelijk voor vissen, maar een tekort aan CO2 remt de plantengroei. De CO2 checker helpt je om de CO2 waarde in het aquarium in de gaten te houden. De CO2 checker wordt gevuld met een vloeistof en afhankelijk van de kleur van de vloeistof kun je zien of je CO2 gehalte op orde is.


BLAU glazen CO2 indicator

€11,95

Met deze sierlijke CO2 indicator kunt u eenvoudig zien of het CO2 gehalte in het aquarium juist is. De kleur van het vloeistof verkleurt indien het CO2 gehalte verandert.

BLAU glazen CO2 Drop checker

€9,95

Met deze glazen BLAU CO2 drop checker kunt u eenvoudig zien of het CO2 gehalte in het aquarium juist is. De kleur van het vloeistof verkleurt indien het CO2 gehalte verandert.

BLAU CO2 indicator vloeistof

€7,50

Met de CO2 indicator vloeistof kunt u uw co2-indicator of drop checker vullen. Is geschikt voor drop-checkers van alle merken. Middels kleurveranderingen kunt u het CO2 gehalte in uw aquarium continu meten. Inhoud: 10ml.

Dennerle Carbo Test Precision

€22,95

De Dennerle Carbo Test Precision is een nauwkeurige CO2 indicator voor contante CO2 meting. De carbo test heeft een minimalistisch, elegant design en is gemaakt van kristal glas om zo min mogelijk op te vallen. Verkrijgbaar in 3 afmetingen.

Dennerle Carbo Test indicator vloeistof

€11,95

De Dennerle Carbo Test indicator vloeistof wordt gebruikt om de Dennerle Carbo Test precision te vullen. De vloeistof veranderd van kleur naar gelang het CO2 gehalte in het aquarium om zo een snelle en nauwkeurige meting te geven van het CO2 gehalte.

Dennerle CO2-langetermijntest correct + pH

€20,95

Met de Dennerle CO2-langetermijntest correct + pH kunt u gemakkelijk het CO2 gehalte in uw aquarium bepalen. Tevens kan aan de hand van de kleurschaal direct de pH worden bepaald. Verkrijgbaar als complete set (met houder) en navullingen.

Dennerle Co2 Quicktest

€3,95

Met de Dennerle Co2 Quicktest kunt u gemakkelijk en snel het Co2 gehalte in uw aquarium bepalen. De Quicktest is zeer gemakkelijk in gebruik en geeft direct resultaat. Inhoud: 2 testen.

Sera Co2 test

€7,95 €3,95

Co2 is een van de belangrijkste voedingsstoffen voor aquariumplanten. Met de Co2-continuetest van Sera kunt u gemakkelijk en snel het Co2 gehalte van uw aquariumwater bepalen. Goed voor +- 90 testen. THT 06-2024

TNA Dropchecker + vloeistof

€14,95 €9,95

TNA drop checker met co2 indicatie vloeistof, doseerspuit & zuignap

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »