PowerShrimp garnalenvoer

Garnalenvoer van het merk PowerShrimp is gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Alle garnalenvoer van power shrimp is 100% biologisch en zonder toevoegingen. Power shrimp heeft compleet garnalenvoer, stofvoer, en aanvullend garnalenvoer. Een compleet assortiment garnalenvoer geschikt voor alle soorten zoetwatergarnalen.


PowerShrimp grow premium

€9,95

Grow premium is een compleet en garnalenvoer voor alle zoetwater garnalen. Grow premium garnalenvoer is verrijkt met multi-vitaminen en mineralen die zorgen voor een verbetering van de kleur en een goede vervelling van garnalen.

PowerShrimp baby premium

€5,95

Compleet en voedzaam garnalenvoer voor alle jonge zoetwater garnalen. Verbetert de groei, gezondheid en waterkwaliteit met behulp van de beste ingrediënten. Verkrijgbaar in 30 en 350 gram.

PowerShrimp greenfood

€9,95

Dit garnalenvoer is uitsluitend gemaakt van planten en groenten. Verbetert de gezondheid, vitaliteit en kleur van uw garnalen. Verbetert de vervelling en kweek van de garnalen.

PowerShrimp spinach

€9,95

Powershrimp Spinach is een gezond aanvullend garnalenvoer. Het hoge gehalte aan chlorofyl ondersteunt de spijsvertering van garnalen. Antioxidanten versterken de immuniteit en weerstand van de garnalen.

PowerShrimp nettle

€5,95

Aanvullende brandnetel voedersticks, gemaakt van 100% natuurlijke brandnetelbladeren. Zonder toegevoegde smaakstoffen, conserveringsmiddelen of andere lokstoffen. Inhoud: 30 gram.

PowerShrimp Hokkaido

€8,95

Hokkaido bevat veel mineralen, voedingsstoffen en vitale stoffen om aquarium dieren gezond en mooi op kleur te houden. Versterkt het pantser.