Visvoer

Vissen een goede kwaliteit voeding geven is belangrijk om vissen gezond en vitaal te houden. De juiste voeding ondersteunt een goede gezondheid en het imuunsysteem van de vis.

Wij verpakken al onze visvoeders zelf in ziplock zakjes.


Vlokvoer basis

€2,50

Vlokvoer basis is vlokvoer dat geschikt is voor alle tropische (volwassen) vissen. Dit voer is samengesteld uit plantaardige en dierlijke materialen en is daarom breed te gebruiken.

Vlokvoer basis tropisch

€2,50

Vlokvoer basis tropisch is vlokvoer dat speciaal is afgestemd op de behoefte van tropische (jonge) vissen. Bevat iets meer proteïne dan de gewone vlokvoer basis.

Vlokvoer proteïne

€2,50

Dit vlokvoer bevat een hoog gehalte aan eiwitten en vetzuren. Speciaal ontwikkeld voor de carnivore vissen.

Vlokvoer plantaardig

€2,50

Dit vlokvoer is samengesteld uit plantaardige producten. Uitermate geschikt voor herbivore vissen. Heeft een hoge voedingswaarde voor een optimale groei en gezondheid.

Vlokvoer kleurversterkend

€3,50

Dit vlokvoer is speciaal samengesteld om de natuurlijke kleuring van vissen te versterken en bij te dragen aan een goede gezondheid van de vis.

Vlokvoer 3 algen

€3,50

3 algen vlokvoer is rijk aan algen en kan worden gebruikt als dagelijkse voeding voor alle vissen. Dit vlokvoer is rijk aan vetzuren, eiwitten, macronutriënten en sporenelementen.

Vlokvoer spirulina 36%

€4,95

Vlokvoer met een hoog gehalte (36%) spirulina. 100% Plantaardig vlokvoer dar de kleuren van dieren versterk en bijdraagt aan een goede groei en gezondheid.

Spirulina granulaat

€3,50

Spirulina garanulaat is samengesteld uit de beste plantaardige producten en bestaat voor 6% uit spirulina. Geschikt voor alle vissen.

Algen wafels

€2,95

Deze algen wafels zijn het ideale voer voor bodemvissen en zijn rijk aan plantaardige materialen en spirulina. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Sera Vipachips compleet

€3,95

Sera Vipachips is compleet voer voor alle bodemvissen zoals L-nummers, Corydoras soorten en alle andere meervallen. De Sera Vipachips zijn snel zinkende tabletten die onder water lang hun vaste vorm behouden. Verkrijgbaar in 100, 250 en 1000 milliliter.

Sera Discus granulaat

€4,95

Sera Discus granulaat is compleet, zinkend granulaat voor alle discus vissen. Dit granulaat is van klein formaat waardoor het geschikt is voor zowel volwassen- als jonge discus vissen. Verkrijgbaar in 100, 250 en 1000 milliliter.

Sera Cichlid sticks

€5,95

Sera Cichlid sticks zijn complete voedersticks voor alle cichliden. Deze cichliden sticks zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zijn zeer rijk aan belangrijke aminozuren, mineralen een eiwitten. Beschikbaar in 250 en 1000 milliliter.

Sera FD Tubifex

€4,50

Sera FD Tubifex is 100% gedroogde tubifex wat als gezond tussendoortje kan worden gebruikt voor alle (bodem)vissen. Tubifex is zeer rijk aan eiwitten wat de ontwikkeling en gezondheid ten goede komt. Verkrijgbaar in 100 en 250 milliliter.

Tropical welsi gran

€8,95

Welsi gran isTropical welsi gran is een zinkend granulaat dat geschikt is voor alle bodemvissen. geschikt voor dagelijks gebruik en kan wordt gevoerd aan alle omnivore- en carnivore bodemvissen. Verkrijgbaar in 250 en 1000 milliliter.

Tropical pleco's tablets

€13,95

De Tropical pleco's tablets zijn speciaal samengesteld op het dieet van de Pleco's. Deze tabletten zijn vooral gemaakt van plantaardig materiaal gemengd met houtvezels. Dit zorgt voor een goed verteringsstelsel en gezonde vissen. Verkrijgbaar in 50 en 25

Tropical 3 algae tablets B

€5,75

De Tropical 3 algae tablets B bevatten een hoog gehalte aan algen en zijn geschikt als aanvullende voeding voor omnivore aquariumvissen. Deze zinkende tabletten zijn ideaal voor gebruik bij bodemvissen, garnalen en kreeften.

Tropical supervit tablets B

€4,95

Tropical supervit tablets B zijn speciaal ontwikkeld voer voor alle carnivore en omnivore bodemvissen. De tablets B bevatten zowel plantaardig als dierlijk materiaal waardoor deze zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Verkrijgbaar in 50 en 250 millil

Knoflook tabletten

€1,95

Knoflook tabletten worden al erg lang in het aquarium gebruikt om ziektes tegen te gaan en dieren te genezen. Deze tevens voedzame tabletten zinken snel naar de bodem waarna bodemvissen deze kunnen eten. Verkrijgbaar in 50 en 250 milliliter.

Mini wafels spirulina

€1,25

De mini spirulina wafels zijn kleine wafels die geschikt zijn als dagelijkse voeding voor bijvoorbeeld meervallen, L-nummers, Corydoras en kreeften. Deze mini wafels zijn rijk aan vezels wat goed is voor het verteringssysteem. Verkrijgbaar in 50, 250 en 5