Visvoer

Vissen een goede kwaliteit voeding geven is belangrijk om vissen gezond en vitaal te houden. De juiste voeding ondersteunt een goede gezondheid en het imuunsysteem van de vis.


Vlokvoer basis

€2,50

Vlokvoer basis is vlokvoer dat geschikt is voor alle tropische (volwassen) vissen. Dit voer is samengesteld uit plantaardige en dierlijke materialen en is daarom breed te gebruiken.

Vlokvoer basis tropisch

€2,50

Vlokvoer basis tropisch is vlokvoer dat speciaal is afgestemd op de behoefte van tropische (jonge) vissen. Bevat iets meer proteïne dan de gewone vlokvoer basis.

Vlokvoer proteïne

€2,50

Dit vlokvoer bevat een hoog gehalte aan eiwitten en vetzuren. Speciaal ontwikkeld voor de carnivore vissen.

Vlokvoer plantaardig

€2,50

Dit vlokvoer is samengesteld uit plantaardige producten. Uitermate geschikt voor herbivore vissen. Heeft een hoge voedingswaarde voor een optimale groei en gezondheid.

Vlokvoer kleurversterkend

€3,50

Dit vlokvoer is speciaal samengesteld om de natuurlijke kleuring van vissen te versterken en bij te dragen aan een goede gezondheid van de vis.

Vlokvoer 3 algen

€3,50

3 algen vlokvoer is rijk aan algen en kan worden gebruikt als dagelijkse voeding voor alle vissen. Dit vlokvoer is rijk aan vetzuren, eiwitten, macronutriënten en sporenelementen.

Vlokvoer spirulina 36%

€4,95

Vlokvoer met een hoog gehalte (36%) spirulina. 100% Plantaardig vlokvoer dar de kleuren van dieren versterk en bijdraagt aan een goede groei en gezondheid.

Spirulina granulaat

€3,50

Spirulina garanulaat is samengesteld uit de beste plantaardige producten en bestaat voor 6% uit spirulina. Geschikt voor alle vissen.

Algen wafels

€2,95

Deze algen wafels zijn het ideale voer voor bodemvissen en zijn rijk aan plantaardige materialen en spirulina. Geschikt voor dagelijks gebruik.