Stofvoer voor kleine garnalen en kreeften

Stofvoer is erg belangrijk voor het laten opgroeien van garnalen en kreeften. Deze zijn als ze net geboren zijn zo klein, dat ze geen groot voedsel kunnen eten. Stofvoer biedt hier de oplossing. Stofvoer is fijngemalen voer, wat voor de kleine garnalen en kreeften wel op te nemen is. Omdat dit voer erg klein is, waait het door de hele bak, en bereikt het alle plekken. Op deze manier komen alle dieren toe aan eten. Kan tevens worden gebruikt om kweek te stimuleren.


GlasGarten baby

€11,95

GlasGarten baby is een poedervormig voer voor sier garnalen, dat rijk is aan eiwitten, zoöplankton, natuurlijke vitaminen, mineralen en een hoog niveau aan omega-3 vetzuren, die jonge garnalen alles geven wat ze nodig hebben voor een gezonde groei, k...

CSF baby pro

€3,99

Csf baby pro is stofvoer dat speciaal is ontwikkeld voor een optimale groei van jonge garnalen. Ondersteunt het immuunsysteem van jongs af aan zodat een goede basis wordt gelegd om op lange termijn ziektes te voorkomen.

BorneoWild Bebi

€11,95

BorneoWild Bebi is een speciaal samengesteld voer voor pas geboren en jonge garnalen. Tevens bevat BorneoWild bebi de bacteriën die zorgen voor een snellere afbraak van afvalstoffen.

PowerShrimp baby premium

€8,95

Compleet en voedzaam garnalenvoer voor alle jonge zoetwater garnalen. Verbetert de groei, gezondheid en waterkwaliteit met behulp van de beste ingrediënten.

GlasGarten SnowFlakes

€4,90

De GlasGarten SnowFlakes zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar garnalen van houden. Deze garnalen snacks zitten vol vitaminen, mineralen, sporenelementen, enz. Dit voer verbetert de kweek bij garnalen.

GlasGarten Betaglucan

€13,90

Betaglucan in combinatie met immunoglobuline verbeteren de kleuren en het immuunsysteem van garnalen. Dit help garnalen vitaal en gezond te houden.

GlasGarten Bacter AE

€9,95

Glasgarten bacter AE voegt belangrijke micro-organismen, aminozuren en enzymen toe aan uw aquarium. Het verbetert van de waterkwaliteit en het stimuleert de ontwikkeling van biofilms, die essentieel zijn voor garnalen.

CSF spinazie poeder

€2,50

Spinazie is rijk aan sporenelementen en vitaminen. Dit maakt spinazie poeder van Cologne Shrimp Foods het ideale voer voor (jonge)garnalen. Inhoud: 25 gram.

CSF brandnetelpoeder

€2,75

Brandnetel is hoog aan silicaten en helpt daardoor bij een goede vervelling. Door de fijne poedervorm verspreid het gemakkelijk door het hele aquarium.

Biomax biozyme

€10,50

Biomax biozyme Is een fijn poeder dat van vitaal belang is voor de garnalen. Biozyme bevat een mengeling aan enzymen en aminozuren die essentieel zijn voor de gezondheid van garnalen.

CSF medi mix

€9,95

Csf medi mix is 100% natuurlijk. Medi mix is een melange van verschillende kruiden die er voor zorgen dat de garnalen een betere weerstand opbouwen. Werkt preventief tegen ziektes.

CSF Spirulina poeder

€2,50

Spirulina in zeer fijne vorm. Spirulina poeder verspreid zich gemakkelijk door het hele aquarium waardoor alle dieren in het aquarium te eten krijgen.