Voederautomaten

Als je niet altijd tijd hebt, is een automatische voederautomaat ideaal. Ook ideaal wanneer u op vakantie gaat of langere tijd van huis bent.
De voederautomaten zijn programmeerbaar waardoor u vooraf kunt instellen op welk moment u hoeveel voer afgeeft aan uw aquariumdieren. 


Juwel easyfeed

€24,95

De passende voederautomaat voor uw Juwel Aquarium. Alle aquariums welke met de High Lite technologie zijn voorzien hebben een uitsparing voor de Juwel voederautomaat in de voorklep van de lichtkap.

Eheim voederautomaat

€44,95

Als je niet altijd tijd hebt, is een automatische visvoeder ideaal. Ook ideaal wanneer u op vakantie gaat of langere tijd van huis bent. Met deze programmeerbare voederautomaat kunt u uw vissen één of meerdere dosering voedsel per dag geven. Werkt met vl

Eheim voederautomaat twin

€59,75

Als je niet altijd tijd hebt, is een automatische visvoeder ideaal. Ook ideaal wanneer u op vakantie gaat of langere tijd van huis bent. Deze variant heeft 2 aparte kamers voor granulaat, sticks, pellets of vlokken. Afzonderlijk programmeerbaar.

Voederautomaat Rondomatic 400

€59,95

Met de Voederautomaat Rondomatic 400 van Grässlin is het mogelijk om garnalen, kreeften en vissen voor maximaal 28 dagen automatisch van voer te voorzien. Met de rondomatic bepaalt u vooraf de te voeren porties en is overdosering onmogelijk!