DuplaMatic Voederautomaat Aquarium - visvoerautomaat

De voederautomaat DuplaMatic lijkt erg veel op de bekende Grässlin Rondomatic 400. Met deze voederautomaat is het mogelijk om garnalen, kreeften en vissen voor maximaal 16 dagen automatisch van voer te voorzien. Ruimere bakjes dan de Rondomatic.

Lees meer...
Artikelnummer: 17.4.9
Aantal: 5

Voederautomaat DuplaMatic

 

Wij vonden het automatisch voeren van garnalen en kreeften tijdens de vakanties erg lastig. De meeste voederautomaten draaien een paar keer rond en zorgen al snel voor een overdosering en te hoge belasting van het aquarium water. Met deze voederautomaat is het mogelijk om garnalen, kreeften en vissen voor maximaal 16 dagen automatisch van voer te voorzien.

De voederautomaat DuplaMatic lijkt erg veel op de bekende Grässlin Rondomatic 400. De bakjes zijn iets ruimer (6ml) waardoor de te voeren porties ook iets groter kunnen zijn. Met deze visvoer automaat is het mogelijk om 1 tot 6 voedermomenten per dag in te stellen op alle gewenste tijden. Het mooie aan dit systeem is dan ook dat u zelf precies de voedersamenstelling per bakje kunt kiezen. Zo krijgen uw dieren toch gevarieerd eten en is overdosering onmogelijk, de automaat geeft namelijk enkel precies wat u in het bakje heeft gestopt. Wanneer de ruimte niet te vochtig is kan zelfs stofvoer in het bakje worden gedaan.

De voederautomaat DuplaMatic is samen met de Grässlin Rondomatic 400 de enige voederaat die voor ons succesvol werkt bij garnalen en kreeften. Dit zorgt er voor dat u met een gerust gevoel een poosje weg kunt gaan zonder omkijken te hebben aan het aquarium.

Daarnaast heeft deze visvoerautomaat als grote voordeel dat deze zowel direct aangesloten op het stroomnet, als middels een accu gebruikt kan worden. De ingebouwde accu heeft een oplaadtijd van +- 6 uren en kan daarna +- 300 voederintervallen stroom voorzien.

Tip: test de voederautomaat altijd uit voor u op vakantie gaat. Dit zorgt voor geruststelling en kennis over de werking van het apparaat op verschillende voersoorten!


Specificaties

  • Voorziet uw aquarium 16 dagen / 2.3 weken van voedsel bij 1 voederbeurt per dag
  • Zeer eenvoudig en individueel te programmeren, voor max. 6 keer voeren op willekeurige momenten per dag
  • Verschillende dagelijkse intervallen voor het voedermoment programmeerbaar
  • Ruime voederbakjes welke tot 6 milliliter gevuld kunnen worden. Zeer geschikt voor garnalen, kreeften en vissen
  • Werkt op netstroom en accu (+- 300 voedermomenten op volle accu)
  • Afmetingen: 14,5 cm x 10,2 cm x 4,0 cm (zonder houder/voeten)
  • Digitaal display voor makkelijk instellen apparaat


Deze visvoer automaat wordt geleverd met een voet die op het glas kan worden geklemd. De automaat kan ook op de kap worden geplaatst maar er is dan wel een opening nodig waardoor de automaat het voer kan laten vallen.

Kijk hier voor een uitgebreide handleiding.

Stans Ulgür 04-05-2023 10:59

Mooi apparaat, maar nog niet gebruikt


G.A. Nijhof 08-04-2023 15:24

Product voldoet aan de verwachtingen en werkt naar behoren


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen