Retourneren

Retour

Gemakkelijk uw product(en) retour sturen

Wanneer u product(en) naar ons retour wilt sturen uit eigen overweging dan is dit natuurlijk geen probleem. De kosten voor deze retour zijn echter voor eigen rekening en daarom hebben wij voor u de goedkoopste optie uitgezocht.

Wij zijn als Onlineaquariumspullen zijnde een DPD pickup point waardoor u relatief goedkoop uw retour aan ons kunt richten. De makkelijkste optie is om via de DPD website een zending aan te maken naar het DPD pickup point:

Onlineaquariumspullen, De Kiel 19, 9206BG Drachten. O.v.v. Mark Steenbergen + uw ordernummer.

Het verzendlabel maken kan via de volgende link: https://versturen.dpd.com/versturen/nuverzenden

Daarnaast staat het u als consument vrij om de retour via elke gewenste weg bij ons te laten bezorgen, zolang de retour maar op ons eigen adres wordt geleverd.

Als de geretourneerde producten voldoen aan de vermeldingen onder ''retourrecht'' (zie kopje hier onder) dan gaan wij het aankoopbedrag voor deze producten aan u crediteren. Voeg alstublieft uw ordergegevens toe aan de retourzending zodat wij weten van wie de retourzending afkomstig is.

Retourrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na aanmelding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Als de retour niet wordt geleverd in nieuwsaat (missende verpakking / onderdelen, beschadigingen of anders denkbaar) kan de compensatie worden verlaagd door waardeverlies. Neem op voorhand contact met ons op om zeker te zijn wat u kunt verwachten.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].