100% levend aankomstgarantie

De garnalen die wij verkopen in de webshop worden ook verzonden. Wanneer het bestelbedrag kleiner is dan € 125,- (voor Nederland) kost de verzending € 10,95. Bij bestellingen die groter zijn dan € 125,- worden de garnalen gratis verzonden. Wanneer het bestelbedrag kleiner is dan € 150,- (voor België en Duitsland) kost de verzending € 12,95. Bij bestellingen die groter zijn dan € 150,- worden de garnalen gratis verzonden.


Verzenden van dieren gebeurt op een veilige en discrete manier. Voor aankomst van de zending maken we met u een afspraak omtrent de aankomstdag. De dieren worden indien nodig verzonden in een piepschuimen doos met een heat of coldpack wanneer dit nodig is.


Ondanks dat de dozen in bepaalde gevallen worden voorzien van een cold of heatpack zitten er grenzen aan de buitentemperatuur en verzending van garnalen. De minimale temperatuur is -5 graden overdag. Het maximum ligt op 28 graden. Op de aankomstdag dient de temperatuur op aankomstplaats binnen deze grenzen te liggen.


Door deze manier van zending bieden wij 100% levend aankomstgarantie. Dit gaat alleen op als het pakket op de afgesproken dag in ontvangst wordt genomen.


Wat te doen als er toch iets mis gaat?


Als de dieren om welke reden dan ook toch overleden zijn, is het van belang dat u dit vastlegt en aan ons meld. U dient foto’s te maken van de dichte transportzak waarin de dieren duidelijk te zien zijn. U kunt deze via de mail te sturen naar: [email protected]


Wij zullen deze dieren dan voor u vergoeden.