Kabadi garnalenvoer

Kabadi garnalenvoer wordt geproduceerd in India en is samengesteld met de grootste zorg. Dat de voeding van hoge kwaliteit is ziet u ook terug bij de dieren door bijvoorbeeld; optimale ondersteuning van de gezondheid, groei en kleuring.


Kabadi Ebi Pellets

€7,50

Kabadi Ebi Pellets is 100% plantaardige garnalenvoeding bestaande uit spirulina, bladeren, groentes en andere plantaardige producten. Kabadi Ebi Pellets bootst het natuurlijke eetpatroon na en ondersteunt de gezonheid, groei en kleuring.

Kabadi Ebi Sticks Spirulina

€7,50

Kabadi Ebi Sticks Spirulina zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit spirulina, blad en groentes. De lollys zijn een gezonde snack voor alle garnalen, kreeften, slakken en (bodem)vissen. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Ebi Sticks Pollen

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Pollen zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit bloempollen en granen. De lollys zijn een gezonde snack voor alle garnalen, kreeften, slakken en (bodem)vissen. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Ebi Sticks Carotenoid

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Carotenoid zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen en verschillende plantaardige producten. De sticks zijn rijk aan Carotenoid (caroteen) en werken daarmee kleurversterkend bij garnalen. Inhoud: 12 stuks.