Kabadi Ebi Sticks Moringa

Kabadi Ebi Sticks Moringa zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en moringa. Deze lollys met moringa zijn een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. Inhoud: 12 stuks.

Artikelnummer: 02.7.3
Aantal: 132

Kabadi Ebi Sticks Moringa

 

Kabadi Ebi Sticks Moringa zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en moringa. De Moringa boom wordt ook wel ''wonderboom'' genoemd door zijn vele positieve eigenschappen. Voor de lollys worden de bladeren van de boom gebruikt, welke rijk zijn aan vitamines en aminozuren. De bladeren zijn daarnaast zeer rijk aan natuurlijke mineralen en vezels. Deze lollys met moringa zijn een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding.

De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en van de beste kwaliteit. Hierdoor zijn de voedingsstoffen in de lollys goed bewaard gebleven waardoor deze de algehele gezondheid, groei en kleuring optimaal ondersteunen.

De lolly kan simpelweg in de bodem worden gestoken of in een houder worden geplaatst. De voeding is gedroogd op de stick en blijft goed plakken aan de stick wanneer deze in het aquarium is geplaatst.

Dosering

Ter aanvulling 1 stick op +- 30 garnalen ongeveer 1 keer per week. De stick kan blijven staan tot deze is opgegeten. Minder dan 30 garnalen, dan kan de stick makkelijk in stukjes gebroken worden.

Inhoud: 12 stuks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »