Doseerpompen aquarium

Met een automatische doseerpomp (dosing pump) wordt het mogelijk om vloeistoffen zoals plantenvoeding of waterbehandelaars automatisch toe te voegen met laboratorische preciesie. Door gebruik te maken van een doseerpomp behoort overdosering & schommelingen door verkeerde doseringen tot het verleden!


BLAU enkelvoudige doseerpomp

€77,95

Met de BLAU enkelvoudige doseerpomp wordt het mogelijk om vloeistoffen zoals plantenvoeding of waterbehandelaars automatisch toe te voegen met laboratorische preciesie. Automatisch doseren zoveel u wilt, wanneer u wil.

BLAU doseerpomp 3 kanaals

€284,95

Met de BLAU aquarium doseerpomp 3 kanaals wordt het mogelijk om vloeistoffen zoals plantenvoeding of waterbehandelaars automatisch toe te voegen met laboratorische preciesie. Voorzien van 3 kanalen welke elk afzondelijk in te stellen zijn.

BLAU multi dosing pump EXTENTION MODULE

€223,95

De extention module wordt gebruikt om de BLAU multi dosing pump uit te breiden met 4 kanalen tot een max van 11 bij het gebruik van 2 module's. De extention module komt inclusief alle toebehoren zoals pompen, slangen en conectie stekkers.

BLAU vloeistofreservoir

€40,95

De BLAU vloeistofreservoir(s) zijn gemaakt van hoogwaardig acryl en zijn speciaal gemaakt voor de BLAU doseerpompen. De vloeistofreservoir(s) komen inclusief intern slangetje en doorvoergat. Inhoud max 1700ml per reservoir.

BLAU doseerkop

€35,95

De BLAU doseerkop is een reserve/vervangende kop voor de BLAU doseerpompen. Deze dienen vervangen te worden bij een eventueel defect en/of wanneer nodig bij onderhoud.