BLAU doseerpomp 3 kanaals

Met de BLAU aquarium doseerpomp 3 kanaals wordt het mogelijk om vloeistoffen zoals plantenvoeding of waterbehandelaars automatisch toe te voegen met laboratorische preciesie. Voorzien van 3 kanalen welke elk afzondelijk in te stellen zijn.

Lees meer...
Artikelnummer: 05.6.2
Aantal: 3

BLAU doseerpomp 3 kanaals

 

Met de BLAU doseerpomp 3 kanaals wordt het mogelijk om vloeistoffen zoals plantenvoeding of waterbehandelaars automatisch toe te voegen met laboratorische preciesie. Door gebruik te maken van een doseerpomp behoort overdosering & schommelingen door verkeerde doseringen tot het verleden!

De doseerpomp wordt standaard geleverd met 3 kanalen welke elk afzondelijk in te stellen zijn. Deze doseerpomp is tevens uit te breiden tot 11 verschillende kanalen waardoor er tot 11 verschillende vloeistoffen afzonderlijk van elkaar gedoseerd kunnen worden.

Naast vast gebruik is de doseerpomp zeer geschikt te gebruiken tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes. In combinatie met bijvoorbeeld een voederautomaat bent u dan geheel onafhankelijk van een oppas en houdt u alles zelf volledig onder controle!

De BLAU doseerpomp 3 kanaals heeft een doseer instelling van 1-99 milliliter en doseerfrequentie van 1 - 99 uren (tijdsinterval dosering). Na het uitschakelen van de stroom zal de dosing pump automatich het laatst ingestelde programma onthouden. Daarnaast kan de dosis worden gekalibreerd op de pomp waardoor u altijd zeker bent van de meest accurate dosering. De multi versie is voorzien van alarm welke afgaat bij een kapotte pomp en/of leeg reservoir. Wekelijkse programmering mogelijk.

De BLAU doseerpomp 3 kanaals wordt geleverd met de volgende onderdelen;

  • Doseerpomp unit met programmeerbare controller, 3 kanalen en 3 plastic doseerkoppen
  • 3 meter rubberen slangetje, speciaal ontworpen voor de doseerpomp
  • Testbuis voor kalibratie (10ml)
  • 3x Connector voor rubberen slangetje
  • Stekker, 12V adapter
  • 3x Terugslagventiel voor plaatsing onder het aquarium
  • Engelse handleiding + 2 jaar garantie

De doseerpomp is middels de extention module uit te breiden naar 4 extra kanalen per module met een max van 11 kanalen bij 2 extention modules. Zie voor de lange beschrijving en opties de productomschrijving van de extention module.

Optioneel is de doseerpomp uit te breiden met een vloeistofreservoir. Indien de plastic kop aan vervanging toe is hebben wij deze ook los te bestellen.

Kijk hier voor de handleiding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »