Kabadi visvoer

Kabadi aquatic produceert hoge kwaliteit voeding voor vissen en wil zich vooral onderscheiden op kwaliteit t.o.v. ''mainstream'' merken. Dit ziet u dan ook terug in de effecten van de voeding; optimale ondersteuning van de gezondheid, groei en kleuring. Vanwege het formaat van de pellets zijn deze makkelijk te eten en te verteren voor alle vissen (nano tot groot).


Kabadi Mini Bite

€4,95

Kabadi Mini Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle tropische vissen. De mini pellets zijn het perfecte formaat voor zelfs de kleinste vissen en zijn rijk aan proteïnes voor optimale gezondheid & kleuring. Inhoud: 50 gram zinkende voeding.

Kabadi Pro Bite

€4,95

Kabadi Pro Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle soorten vissen. De pellets drijven op het wateroppervlak en zijn zeer rijk aan proteïne, vitamines en mineralen voor optimale gezondheid & kleuring. Inhoud: 80 gram drijvende voeding.

Kabadi Neo Bite

€4,95

Kabadi Neo Bite is speciaal ontwikkeld voor (kleine)vissen zoals tetra vissen. Kabadi Neo Bite is complete voeding en is zeer rijk aan proteïne, vitamines en mineralen voor optimale gezondheid & kleuring. Extra spirulina toegevoegd. Inhoud: 50 gram.

Kabadi Micro Bite

€2,50

Kabadi Micro Bite is speciaal ontwikkeld voor de kleinste & opgroeiende jonge vissen. Met een zeer hoog proteïne gehalte van 55% helpt Micro Bite bij een optimale celontwikkeling en snelle, gezonde groei. Inhoud: 20 gram micro pellets.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »