Kabadi Neo Bite

Kabadi Neo Bite is speciaal ontwikkeld voor (kleine)vissen zoals tetra vissen. Kabadi Neo Bite is complete voeding en is zeer rijk aan proteïne, vitamines en mineralen voor optimale gezondheid & kleuring. Extra spirulina toegevoegd. Inhoud: 50 gram.

Artikelnummer: 17.2.3
Aantal: 32

Kabadi Neo Bite

 

Kabadi Neo Bite is speciaal ontwikkeld voor (kleine)vissen zoals tetra vissen. De mini pellets zinken langzaam naar de bodem waardoor deze zeer goed te eten zijn voor alle soorten vissen. Hierdoor is de voeding zeer goed toepasbaar in kleine nano aquaria.

Omdat de Neo Bite speciaal is afgestemd op kleine tropische aquarium vissen en bestaat uit de beste ingrediënten zult u dit terug zien in de algehele gezondheid, groei en kleuring bij de vissen. Omdat kwaliteit bij Kabadi voorop staat worden nagenoeg alle voedingsstoffen uit de voeding opgenomen en is de overblijfselen van afvalstoffen minimaal. Door betere opname van de voedingsstoffen & B-glucan wordt het immuunsysteem van de vissen versterkt en de kans op ziektes verkleind.

Aan Neo Bite is extra spirulina & garnalenpoeder toegevoegd voor optimale ondersteuning.

 

Dosering & samenstelling

Voer dagelijks 2 tot 3 keer wat de vissen eten in een paar minuten.

48% proteïne, 5% vet, 12% vezels, 11% vocht.

 

Inhoud: 50 gram langzaam zinkende mini pellets in hersluitbaar gripzakje van kraft.

 

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 75 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

J. van der Sluijs 24-02-2023 12:56

Wordt goed gegeten door de vissen, garnalen eten hiervan ook een hapje mee.


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »