Bio-CO2 voor het aquarium is een populair alternatief voor een volwaardig CO2-systeem. Bio-CO2 wordt middels een zwakke chemische reactie aangemaakt binnen of buiten het aquarium. Dit gebeurt volledig zonder geluid en ingewikkelde techniek. Bio-CO2 is zeer geschikt om mee te experimenteren voorafgaand aan een volwaardig CO2-systeem.


Carbonator

€33,95

De carbonator van söchting voorziet het aquarium op een stille manier van CO2. Goed voor de planten en het welzijn van de dieren. Geschikt voor aquaria tot 250 liter.

Navulling carbonator

€8,50

Dit pakket bevat 2 navullingen voor de söchting carbonator. elke navulling zorgt voor ongeveer een maand werking van de carbonator.

Ziss CO2 generator

€38,95

De Ziss CO2 generator is een regelbare generator welke op zeer gemakkelijke wijze CO2 kan toevoegen aan aquaria tot 200 liter. De generator wordt buiten het aquarium gebruikt en brengt de CO2 het aquarium in middels een diffuser.

Dennerle CO2 Plant Bemesting Bio-set

€23,95

Met de Dennerle CO2 Plant Bemesting Bio-set kunt u op een gemakkelijke en relatief goedkope manier experimenteren met de toevoeging van CO2 in gasvorm. Bio CO2 setjes beschikbaar voor aquaria tot 60 en 120 liter.

Navulling Dennerle CO2 Plant Bemesting Bio-set

€15,95

Met de navulling voor de Dennerle CO2 Plant Bemesting Bio-set kunt u het systeem 30 of 60 dagen CO2 laten produceren. De navulling bestaat uit een fles + startcapsule.

Tropica CO2 System Bio

€24,95

Het Tropica CO2 System Bio is de vervanger van de Tropica CO2 System 60. Deze bio CO2-set werkt op basis van biologisch aangemaakt CO2 gas en is een echte toevoeging voor aquariumplanten. Geschikt voor (nano)aquaria tot 60 liter. Inclusief vulling 60dag.

Tropica CO2 System Bio navulling

€10,95

De Tropica CO2 System Bio navulling zorgt voor de productie van bio CO2 in combinatie met het complete systeem van Tropica. Eén navulling is voldoende voor +- 60 dagen CO2 productie.