Kabadi Micro Bite

Kabadi Micro Bite is speciaal ontwikkeld voor de kleinste & opgroeiende jonge vissen. Met een zeer hoog proteïne gehalte van 55% helpt Micro Bite bij een optimale celontwikkeling en snelle, gezonde groei. Inhoud: 20 gram micro pellets.

Artikelnummer: 17.2.4
Aantal: 31

Kabadi Micro Bite

 

Kabadi Micro Bite is speciaal ontwikkeld voor de kleinste & opgroeiende jonge vissen. De micro pellets hebben een formaat van +- 0,05 tot 0,5 millimeter waardoor deze zeer geschikt zijn voor jongbroed. Met een zeer hoog proteïne gehalte van 55% helpt Micro Bite bij een optimale celontwikkeling en snelle, gezonde groei.

Omdat Micro Bite speciaal is afgestemd op de kleinste & opgroeiende jonge vissen en bestaat uit de beste ingrediënten zult u dit terug zien in de algehele gezondheid, groei en kleuring bij de vissen. Omdat kwaliteit bij Kabadi voorop staat worden nagenoeg alle voedingsstoffen uit de voeding opgenomen en is de overblijfselen van afvalstoffen minimaal. Door betere opname van de voedingsstoffen & B-glucan wordt het immuunsysteem van de vissen versterkt en de kans op ziektes verkleind.

Aan Micro Bite is extra spirulina & moringa blad toegevoegd voor optimale ondersteuning.

Dosering & compositie

Voer dagelijks 3 tot 4 keer wat de vissen eten in een paar minuten.

55% proteïne, 5% vet, 12% vezels, 11% vocht.

Inhoud: 20 gram micro pellets in hersluitbaar gripzakje.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 40 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »