Kabadi Mini Bite

Kabadi Mini Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle tropische vissen. De mini pellets zijn het perfecte formaat voor zelfs de kleinste vissen en zijn rijk aan proteïnes voor optimale gezondheid & kleuring. Inhoud: 50 gram zinkende voeding.

Artikelnummer: 17.2.1
Aantal: 4

Kabadi Mini Bite

 

Kabadi Mini Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle tropische vissen. De mini pellets zijn het perfecte formaat voor kleine (nano) visjes tot grotere vissen. De pellets zinken in het aquarium wat de voeding zeer geschikt maakt voor midden tot bodem bewoners.

Omdat de Mini Bite speciaal is afgestemd op tropische aquarium vissen en bestaat uit de beste ingrediënten zult u dit terug zien in de algehele gezondheid, groei en kleuring bij de vissen. Omdat kwaliteit bij Kabadi voorop staat worden nagenoeg alle voedingsstoffen uit de voeding opgenomen en is de overblijfselen van afvalstoffen minimaal. Door betere opname van de voedingsstoffen & B-glucan wordt het immuunsysteem van de vissen versterkt en de kans op ziektes verkleind.

Kabadi Mini Bite is zeer goed toepasbaar in nano aquaria.

 

Dosering & samenstelling 

Voer dagelijks 2 tot 3 keer wat de vissen eten in een paar minuten.

38% proteïne, 6% vet, 3% vezels, 11% vocht.

 

Inhoud: 50 gram zinkende mini pellets in hersluitbaar gripzakje van kraft.

 

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 75 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

Joanna 17-09-2023 11:19

Fijne korrelvoeding


J. van der Sluijs 24-02-2023 12:56

Wordt goed gegeten door de vissen, garnalen eten ook een hapje mee ;-)


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »