BLAU enkelvoudige doseerpomp

Met de BLAU enkelvoudige doseerpomp wordt het mogelijk om vloeistoffen zoals plantenvoeding of waterbehandelaars automatisch toe te voegen met laboratorische preciesie. Automatisch doseren zoveel u wilt, wanneer u wil.

Lees meer...
Artikelnummer: 05.6.1
Aantal: 6

BLAU enkelvoudige doseerpomp

 

Met de BLAU enkelvoudige doseerpomp wordt het mogelijk om vloeistoffen zoals plantenvoeding of waterbehandelaars automatisch toe te voegen met laboratorische preciesie. Door gebruik te maken van een doseerpomp behoort overdosering & schommelingen door verkeerde doseringen tot het verleden!

Naast vast gebruik is de doseerpomp zeer geschikt te gebruiken tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes. In combinatie met bijvoorbeeld een voederautomaat bent u dan geheel onafhankelijk van een oppas en houdt u alles zelf volledig onder controle!

De BLAU enkelvoudige doseerpomp heeft een doseer instelling van 1-99 milliliter en doseerfrequentie van 1 uur tot 7 dagen (tijdsinterval dosering). Na het uitschakelen van de stroom zal de doseerpomp automatich het laatst ingestelde programma onthouden. Daarnaast kan de dosis worden gekalibreerd op de pomp waardoor u altijd zeker bent van de meest accurate dosering.

De BLAU enkelvoudige doseerpomp wordt geleverd met de volgende onderdelen;

  • doseerpomp met programmeerbare controller en plastic doseerkop
  • 2 meter rubberen slangetje, speciaal ontworpen voor de doseerpomp
  • Testbuis voor kalibratie (10ml)
  • Connector voor rubberen slangetje
  • Stekker, 12V adapter
  • Terugslagventiel voor plaatsing onder het aquarium
  • Engelse handleiding + 2 jaar garantie

Optioneel is de doseerpomp uit te breiden met een vloeistofreservoir. Indien de plastic kop aan vervanging toe is hebben wij deze ook los te bestellen.

Kijk hier voor de handleiding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »