Kabadi Ebi Sticks Nettle

Kabadi Ebi Sticks Nettle zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en brandnetel. Brandnetel is rijk aan natuurlijke vezels en mineralen en ondersteunt daarmee de vervelling. Inhoud: 12 stuks.

Artikelnummer: 02.7.2
Aantal: 131

Kabadi Ebi Sticks Nettle

 

Kabadi Ebi Sticks Nettle zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en brandnetel. Brandnetel bevat veel silicaten, vezels en andere ondersteunende voedingsstoffen. Brandnetel lollys dragen onder andere bij aan een goed lopende vervelling en ondersteuning van het immuunsysteem. Daarnaast zorgen deze lollys voor ondersteuning van de groei en het pantseropbouw bij garnalen.

De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en van de beste kwaliteit. Hierdoor zijn de voedingsstoffen in de lollys goed bewaard gebleven waardoor deze de algehele gezondheid, groei en kleuring optimaal ondersteunen.

De lolly kan simpelweg in de bodem worden gestoken of in een houder worden geplaatst. De voeding is gedroogd op de stick en blijft goed plakken aan de stick wanneer deze in het aquarium is geplaatst.

Dosering

Ter aanvulling 1 stick op +- 30 garnalen ongeveer 1 keer per week. De stick kan blijven staan tot deze is opgegeten. Minder dan 30 garnalen, dan kan de stick makkelijk in stukjes gebroken worden.

Inhoud: 12 stuks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »