Creeping moss in 75cc cup

Creeping moss (kruipend mos) is een mossoort uit de vesicularia familie, waar ook java- en christmas moss onder vallen. Creeping moss is een makkelijke mossoort met een iets dichtere groeivorm dan Javamos.

Lees meer...
Aantal: 15

Creeping moss in 75cc cup

 

Creeping moss (kruipend mos) is een mossoort uit de vesicularia familie, waar ook java- en christmas moss onder vallen. Creeping moss is een makkelijke mossoort met een iets dichtere groeivorm dan Javamos met dikkere takken en meer vertakkingen. Creeping moss is fris groen van kleur en makkelijk te onderhouden. Dit mos stelt geen eissen aan de waterwaarden en behoort dan ook tot de erg makkelijk te houden aquariumplanten.

Creeping moss is zowel los als gebonden goed te gebruiken in het aquarium. Door de manier van groeien zal creeping moss een dichte begroeiing vormen met veel zijtakken. Hier kunnen garnalen en andere kleine aquariumbewoners goed in schuilen en voldoende voedsel vinden.

Hoe meer licht hoe sneller de groei van dit mos. Daarnaast is een kleine hoeveelheid plantenvoeding aan te raden om de groei te bevorderen.

Verkrijgbaar in 75cc cup.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »