Kabadi Ebi Sticks Spinach

Kabadi Ebi Sticks Spinach zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en spinazie. Spinazie is rijk aan calcium wat zorgt voor ondersteuning bij de vervelling en kleuring. Inhoud: 12 stuks.

Artikelnummer: 02.7.4
Aantal: 129

Kabadi Ebi Sticks Spinach

 

Kabadi Ebi Sticks Spinach zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en spinazie. Spinazie is rijk aan calcium, wat zorgt voor ondersteuning bij de vervelling en opbouw van een sterk pantser. Tevens zorgt een kleine hoeveelheid calcium voor stimulatie van de natuurlijke kleuring bij garnalen. Door de aanmaak van meer pigment te stimuleren wordt het pantser meer intensief van kleur.

De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en van de beste kwaliteit. Hierdoor zijn de voedingsstoffen in de lollys goed bewaard gebleven waardoor deze de algehele gezondheid, groei en kleuring optimaal ondersteunen.

De lolly kan simpelweg in de bodem worden gestoken of in een houder worden geplaatst. De voeding is gedroogd op de stick en blijft goed plakken aan de stick wanneer deze in het aquarium is geplaatst.

Dosering

Ter aanvulling 1 stick op +- 30 garnalen ongeveer 1 keer per week. De stick kan blijven staan tot deze is opgegeten. Minder dan 30 garnalen, dan kan de stick makkelijk in stukjes gebroken worden.

Inhoud: 12 stuks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »