Kabadi Ebi Sticks Carotenoid

Kabadi Ebi Sticks Carotenoid zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen en verschillende plantaardige producten. De sticks zijn rijk aan Carotenoid (caroteen) en werken daarmee kleurversterkend bij garnalen. Inhoud: 12 stuks.

Lees meer...
Artikelnummer: 02.6.3
Aantal: 119

Kabadi Ebi Sticks Carotenoid

 

Kabadi Ebi Sticks Carotenoid zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen en verschillende plantaardige producten. De sticks zijn rijk aan Carotenoid (caroteen) en werken daarmee kleurversterkend bij garnalen. De werking is vergelijkbaar aan die van astaxanthine.

De lollys zijn een gezonde snack voor alle garnalen, kreeften, slakken en (bodem)vissen welke massaal op de lolly verzamelen. Dit geeft een zeer leuk effect en creëert een leuk fotomoment. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en van de beste kwaliteit. Hierdoor zijn de voedingsstoffen in de lollys goed bewaard gebleven waardoor deze de algehele gezondheid, groei en kleuring optimaal ondersteunen.

De lolly kan simpelweg in de bodem worden gestoken of in een houder worden geplaatst. De voeding is gedroogd op de stick en blijft goed plakken aan de stick wanneer deze in het aquarium is geplaatst.

Dosering

Ter aanvulling 1 stick op +- 30 garnalen ongeveer 1 keer per week. De stick kan blijven staan tot deze is opgegeten. Minder dan 30 garnalen, dan kan de stick makkelijk in stukjes gebroken worden.

Inhoud: 12 stuks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »