Kabadi Ebi Pellets

Kabadi Ebi Pellets is 100% plantaardige garnalenvoeding bestaande uit spirulina, bladeren, groentes en andere plantaardige producten. Kabadi Ebi Pellets bootst het natuurlijke eetpatroon na en ondersteunt de gezonheid, groei en kleuring.

Artikelnummer: 16.2.4
Aantal: 100

Kabadi Ebi Pellets

 

Kabadi Ebi Pellets is 100% plantaardige garnalenvoeding bestaande uit spirulina, bladeren, groentes en andere plantaardige producten. Door de evenwichtige samenstelling bootst Kabadi Ebi Pellets het natuurlijke eetpatroon van de garnalen na wat zorgt voor optimale ondersteuning van de algehele gezondheid, groei en kleuring. Tevens zijn er extra mineralen toegevoegd om de vervelling te ondersteunen en een sterk pantser op te bouwen.

Kabadi Ebi Pellets zijn kleine vierkante pellets welke naar de bodem zinken. De pellets worden zacht waardoor de voeding voor alle garnalen beschikbaar en gemakkelijk te eten is.

Dosering

Kabadi Ebi Pellets als aanvullende voeding gebruiken naast complete voeding. Zoveel voeren als de garnalen samen opeten in +- 4 uren. Aangezien Ebi Pellets 100% plantaardig zijn vervuilen deze het water nauwelijks.

Inhoud: 40 gram in een hersluitbaar blikje.

Miranda Wiersma 24-02-2023 10:13

De garnalen zijn er dol op!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen