Esha NDX

Esha NDX is aquarium medicatie voor vissen, welke parasitaire Nematoden (rondwormen / haarwormen) bestrijdt. Deze wormen komen doorgaans voor in de darmen of ingewanden, wat resulteert in verminderde eetlust / wormen bij de anus. Inhoud: 20 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 18.3.6
Aantal: 2

Esha NDX

 

Esha NDX is medicatie voor aquarium vissen. Esha NDX wordt gebruikt tegen bestrijding van parasitaire Nematoden (rondwormen / haarwormen). Deze wormen komen doorgaans voor in de darmen of ingewanden, wat resulteert in verminderde eetlust / wormen bij de anus.

Snel een behandeling beginnen na het constateren van een visziekte is cruciaal om de overlevingskans van vissen zo groot mogelijk te houden. Het is tevens aan te raden om een vitaminepreparaat toe te voegen naast de medicatie om de gezondheid van uw vissen een boost te geven. Voldoende vitamines helpt bij mensen immers ook gezond te blijven!


Kenmerken waarbij Esha NDX toepasbaar is:

  • vermagering van vissen
  • verminderde eetlust
  • wormen bij de anus (Camallanus cotti).


Dosering

1 druppel per liter aquariumwater. Na 24 uur 50% van het water wisselen. Indien de problemen niet verholpen zijn of er sprake is van eierleggende Nematoden de behandeling na 14 dagen herhalen.


Inhoud:

20 milliliter, voldoende voor 450 liter water.


Voor zover bekend is Esha NDX veilig voor vissen, garnalen & kreeften en aquariumplanten. Gebruik van medicatie blijft altijd op eigen risico.

Bekijk hier de bijsluiter voor Esha NDX.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »