Shrimps Forever Ex-it

Shrimps Forever Ex-it is maakt uw aquarium vrij van planaria, hydra en slakken in slechts 1 tot 2 behandelingen. Shrimps Forever Ex-it is veilig voor garnalen en kreeften en werkt zeer snel en effectief.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.5.4
Aantal: 17

Shrimps Forever Ex-it

 

Shrimps Forever Ex-it is maakt uw aquarium vrij van planaria, hydra en slakken in slechts 1 tot 2 behandelingen. Planaria is een wormsoort met een driehoekige kop en kan 4 tot 5 centimeter groot worden. Planaria hebben meestal één of twee paar ogen en hebben een kenmerkende driehoekige of een pijlpuntige kop.

Shrimps Forever Ex-it werkt net als Biomax NO planaria op basis van het natuurlijke ingrediënt betelnootpalm extract. De betelnootpalm is een van nature voorkomende grondstof die uit de stam wordt gehaald. Het palm-extract is giftig voor wormachtige organismen. Shrimps Forever Ex-it heeft geen invloed op de waterkwaliteit. De pH, GH en KH waarde blijft stabiel. Shrimps Forever Ex-it heeft geen negatief effect op garnalen, kreeften, waterplanten en de belangrijke bacteriën in het water of filter materiaal en is herhaaldelijk getest met succes tegen planaria. 

Hoofdbestanddelen:

Betelnootpalm het palm-extract

Dosering en gebruik:

Doseer 1 gram (ongeveer halve theelepel) op 50 liter aquariumwater. Na 5 dagen 50% water wisselen en opnieuw doseren indien de problemen nog niet verholpen zijn.

Let op voor aanschaf:

- Dit middel kan gevaarlijk zijn voor slakken. Voor het bestrijden van slakken kan de aanbevolen dosering te laag zijn, wij merken steeds betere resistentie van slakken tegen ALLE middelen.

- Shrimps Forever Ex-it doodt slakken en planaria waardoor er veel afvalstoffen in het water kunnen komen als deze dieren vergaan. Houd uw waterwaarden goed in de gaten en zorg voor een snelle verwijdering van dode dieren! Doe een 50/80% waterwissel als de gehalten afvalstoffen te hoog worden.

-* Dit middel zou onschadelijk moeten zijn voor vissen. Aangezien wij een melding hebben gekregen die anders doet vermoeden is het gebruik in een aquarium met vissen op eigen risico. Gebruik blijft ten alle tijden eigen risico. 

- Op de verpakking staat dat alle dieren zoals garnalen en slakken uit het aquarium gehaald dienen te worden alvorens dit middel wordt gebruikt. Dit is ter indekking van punt 2 (oplopende afvalstoffen). Als de waarden worden gemonitord en actie wordt ondernomen indien nodig dan is het verwijderen van garnalen, kreeften (en vissen*) niet nodig.

Inhoud: 35 gram in poedervorm

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen