Shrimps Forever Ex-it

Shrimps Forever Ex-it is maakt uw aquarium vrij van planaria, hydra en slakken in slechts 1 tot 2 behandelingen. Shrimps Forever Ex-it is veilig voor garnalen en kreeften en werkt zeer snel en effectief. Niet gebruiken bij vissen!

Lees meer...
Artikelnummer: 20.5.4
Aantal: 1059

Shrimps Forever Ex-it

 

Shrimps Forever Ex-it is maakt uw aquarium vrij van planaria, hydra en slakken in slechts 1 tot 2 behandelingen. Planaria is een wormsoort met een driehoekige kop en kan 4 tot 5 centimeter groot worden. Planaria hebben meestal één of twee paar ogen en hebben een kenmerkende driehoekige of een pijlpuntige kop.

Shrimps Forever Ex-it werkt net als Biomax NO planaria op basis van het natuurlijke ingrediënt betelnootpalm extract. De betelnootpalm is een van nature voorkomende grondstof die uit de stam wordt gehaald. Het palm-extract is giftig voor wormachtige organismen. Shrimps Forever Ex-it heeft geen invloed op de waterkwaliteit. De pH, GH en KH waarde blijft stabiel. Shrimps Forever Ex-it heeft geen negatief effect op garnalen, kreeften, waterplanten en de belangrijke bacteriën in het water of filter materiaal en is herhaaldelijk getest met succes tegen planaria. Shrimps Forever Ex-it niet gebruiken bij vissen.

Shrimps Forever Ex-it bevat 100% dezelfde werkzame stof als Biomax NO-planaria.Hoofdbestanddelen

Betelnootpalm het palm-extractDosering en gebruik

Doseer 1 gram (ongeveer halve theelepel) op 50 liter aquariumwater. Na 5 dagen 50% water wisselen en opnieuw doseren indien de problemen nog niet verholpen zijn.

 

Let op voor aanschaf:

  • Dit middel is schadelijk/dodelijk voor vissen. Niet gebruiken bij vissen. Gebruik blijft ten alle tijden eigen risico.
  • Dit middel kan gevaarlijk zijn voor slakken. Voor het bestrijden van slakken kan de aanbevolen dosering te laag zijn, wij merken steeds betere resistentie van slakken tegen ALLE middelen.
  • Shrimps Forever Ex-it doodt slakken en planaria waardoor er veel afvalstoffen in het water kunnen komen als deze dieren vergaan. Houd uw waterwaarden goed in de gaten en zorg voor een snelle verwijdering van dode dieren! Doe een 50/80% waterwissel als de gehalten afvalstoffen te hoog worden.
  • Op de verpakking staat dat alle dieren zoals garnalen en slakken uit het aquarium gehaald dienen te worden alvorens dit middel wordt gebruikt. Dit is ter indekking van punt 2 (oplopende afvalstoffen). Als de waarden worden gemonitord en actie wordt ondernomen indien nodig dan is het verwijderen van garnalen en kreeften niet nodig.

Inhoud: 35 gram in poedervorm

 

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

R.G. 04-02-2024 09:37

Helaas word hier de Flubenol 5% niet meer verkocht welk ik tegen slakkenplaag gebruikte. Dit goedje is tegen de slakkenplaag ook zeker effectief, garnalen hebben het allemaal overleefd, mijn guppy's echter niet.. helaas. Volgend keer de guppy's apart in een bak zetten voordat dit spul toegediend word en nadien nog 80% van water verversen..


Chantal 13-06-2023 10:15

Heb het gebruikt in mijn garnalen aquarium, werkte perfect. De planaria stierf gelijk en er bleek nog een ander soort onder de bodembedekking te zitten en ook die viel ten prooi. De slakjes die met een plant meegekomen waren en een plaag werden zijn ook weg. Garnalen doen het uitstekend.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »