Dennerle Nano bodemreiniger - Aquarium stofzuiger

De Dennerle Nano bodemreiniger is een zeer handige compacte aquarium stofzuiger voor het aquaria van 10 tot 40 liter. U kunt de bodem gemakkelijk schoon zuigen dankzij de geïntegreerde pomp.

Lees meer...
Artikelnummer: 38.6.4
Aantal: 41

Dennerle Nano bodemreiniger

 

De Dennerle Nano bodemreiniger is een zeer handige compacte aquarium stofzuiger voor aquaria van 10 tot 40 liter.

U kunt de bodem gemakkelijk schoon zuigen dankzij de geïntegreerde pomp. De Dennerle nano bodemstofzuiger bevat een dunne zuigbuis en is daardoor ideaal voor aquariums met beplanting.
Deze aquarium stofzuiger heeft een handige slanghouder en doorstroomregelaar.

Met een paar drukken op de knop zuigt de geïntegreerde pomp het water op waarna het water vanzelf door stroomt.

Door de slanke afzuigpijp, geoptimaliseerd voor het nano aquarium, is het makkelijk in iedere hoek van het aquarium vuil af te hevelen.

Met de handige slanghouder waarmee het uiteinde van de slang eenvoudig in de emmer vast te maken, waardoor je meer beweginsvrijheid hebt.
De geïntegreerde doorstroomregelaar maakt het mogelijk om de juiste zuigkracht in te stellen. Deze kan naar behoefte ook eenvoudig onderbroken kan worden.

Kijk hier voor een gebruikers handleiding.

Zie hieronder voor een instructievideo (Duits/Engels)

[email protected] 13-05-2022 12:20

Eindelijk een zuiger waarmee ik overal goed bij kan in mijn 60 cm bak met veel planten. Ook fijn dat je de waterafvoer kunt regeken zodat debak niet in een mum van tijd half leeg is en datje dus langer kunt schoonmaken. Verder is het materiaal degelijk.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen