Kabadi Ebi Sticks Paprika

Kabadi Ebi Sticks Paprika zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en paprika. Paprika is rijk aan caroteen en natuurlijke mineralen en ondersteunt zo de kleur en vervelling. Inhoud: 12 stuks.

Artikelnummer: 02.6.4
Aantal: 127

Kabadi Ebi Sticks Paprika

 

Kabadi Ebi Sticks Paprika zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en paprika. Paprika is rijk aan caroteen wat zorgt voor ondersteuning van de kleur bij garnalen. Tevens bevat paprika van nature een kleine hoeveelheid mineralen waardoor de vervelling bij garnalen wordt ondersteund. Paprika bevat belangrijke sporen-elementen en vitaminen.

De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en van de beste kwaliteit. Hierdoor zijn de voedingsstoffen in de lollys goed bewaard gebleven waardoor deze de algehele gezondheid, groei en kleuring optimaal ondersteunen.

De lolly kan simpelweg in de bodem worden gestoken of in een houder worden geplaatst. De voeding is gedroogd op de stick en blijft goed plakken aan de stick wanneer deze in het aquarium is geplaatst.

Dosering

Ter aanvulling 1 stick op +- 30 garnalen ongeveer 1 keer per week. De stick kan blijven staan tot deze is opgegeten. Minder dan 30 garnalen, dan kan de stick makkelijk in stukjes gebroken worden.

Inhoud: 12 stuks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »