Eheim voederautomaat twin

Als je niet altijd tijd hebt, is een automatische visvoeder ideaal. Ook ideaal wanneer u op vakantie gaat of langere tijd van huis bent. Deze variant heeft 2 aparte kamers voor granulaat, sticks, pellets of vlokken. Afzonderlijk programmeerbaar.

Lees meer...
Artikelnummer: 25.4.1
Aantal: 5

Eheim voederautomaat twin

Als je niet altijd tijd hebt, is een automatische visvoeder ideaal. Ook ideaal wanneer u op vakantie gaat of langere tijd van huis bent. U kunt eenvoudig de voedertijden en de hoeveelheid voer programmeren en de Eheim voederautomaat twin doseert het voer precies op de juiste tijd in het water. U kunt dagelijks één dosering inprogrammeren, maar ook meerdere doseringen per dag!
Deze variant bevat twee afzonderlijke kamers, die ieder op zich programmeerbaar zijn waardoor je 2 verschillende typen voer kunt gebruiken.

Zodra de batterijen op raken krijgt u een automatisch signaal om ze te vervangen. 

De automaat kan met behulp van bijgeleverde beugels eenvoudig worden bevestigd op open aquaria. Ook geschikt voor nano-aquaria.

Voor het voeren buiten de geprogrammeerde tijden om is een druk op de toets boven het display voldoende, waarmee een extra dosering voedsel aan uw vissen wordt gegeven.

De Eheim voederautomaat is geschikt voor droog vlokkenvoer, granulaat, pellets of sticks. Geen levend of vochtig voer gebruiken!

Tip: test de voederautomaat altijd uit voor u op vakantie gaat. Dit zorgt voor geruststelling en kennis over de werking van het apparaat op verschillende voersoorten!


Afmetingen (L x B x H): 16 x 9,5 x 12 cm

Kijk hier voor de gebruikershandleiding.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »