Shrimps forever snowflakes

Shrimps forever snowflakes zijn hoge kwaliteit snowflakes die uiterst voedzaam zijn voor garnalen. Snowflakes zijn gemaakt van de sojaboon schil en zijn een echte voedzame garnalen snack. Inhoud: 50 of 200 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.3.5
Aantal: 149

Shrimps forever snowflakes

 

Shrimps forever snowflakes zijn hoge kwaliteit snowflakes die uiterst voedzaam zijn voor garnalen. Snowflakes zijn gemaakt van de sojaboon schil en zijn een echte voedzame garnalen snack. De schil van de sojaboon is zeer rijk aan eiwitten waardoor de snowflakes de celopbouw van garnalen ondersteunt.

Naast directe garnalenvoeding zorgen de snowflakes ook op lange duur voor voldoende voedsel voor garnalen. De snowflakes die niet direct worden opgegeten zorgen voor de groei van een schimmel: Mycelia. Deze schimmel groeit in het aquarium en is zeer voedzaam. (Jonge)garnalen zoeken de hele dag naar voedsel in het aquarium en de Mycelia schimmel vinden de garnalen heerlijk. Daarnaast is de schimmel ook nog eens rijk aan goede aminozuren, vetten, vezels en enzymen die de garnalen in gepaste maten nodig hebben.

Snowflakes hoeven na voeren niet meer te worden verwijderd uit het aquarium en zorgen niet voor vervuiling.

Ingrediënten

100% sojaboon schil.

Dosering

Sticks vallen na voeren in het aquarium uit elkaar tot losse schilfers. 1 Stick is voldoende voor +- 20 garnalen. Voedselresten hoeven niet verwijderd te worden.

Inhoud: 50 of 200 gram in de vorm van stevige sticks.

ad berger 10-09-2023 11:19

oud en vertrouwt


Raymond van Goethem 07-07-2023 13:00

1 keer gebruikt. Zinkt snel valt snel uit elkaar. Garnalen vinden het heerlijk


S Krassenburg 11-08-2020 21:57

Goed product, het is voor de garnalen een delicatessen. Top


Manon Rog 17-03-2020 20:21

Neocaridina’s doen het hier goed op. Geeft wel een zooitje


Wendy Siemons-Verheul 10-01-2019 11:48

Mijn garnalen zijn er echt gek op. Ik doe het wel op een pertischaaltje anders ligt het door de hele bak heen. Net als de sticks! Echt een verwennerij voor ze en een leuk gezicht dat ze met zijn allen bij elkaar zitten !


Chin-Tsai 10-02-2018 19:28

Een zeer fijn product. Voldoet aan alle verwachtingen. Het rot totaal niet en de garnalen zijn er dol op. Dit voer is zeer geschikt voor als je langdurig weg bent ( één of twee weken). Ik heb dit product zelfs aangeraden bij mijn schoonvader, en die gebruikt het nu ook zonder problemen.
Ik raad dit product aan iedereen aan die langdurig weg is maar ook als ze niet ban huis zijn.


4.65 sterren op basis van 6 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »