Eheim voederautomaat

Als je niet altijd tijd hebt, is een automatische visvoeder ideaal. Ook ideaal wanneer u op vakantie gaat of langere tijd van huis bent. Met deze programmeerbare voederautomaat kunt u uw vissen één of meerdere dosering voedsel per dag geven. Werkt met vl

Lees meer...
Artikelnummer: 25.4.2
Aantal: 3

Eheim voederautomaat

Als je niet altijd tijd hebt, is een automatische visvoeder ideaal. Ook ideaal wanneer u op vakantie gaat of langere tijd van huis bent. U kunt eenvoudig de voedertijden en de hoeveelheid voer programmeren en de Eheim voederautomaat doseert het voer precies op de juiste tijd in het water. U kunt dagelijks één dosering inprogrammeren, maar ook meerdere doseringen per dag!

Zodra de batterijen op raken krijgt u een automatisch signaal om ze te vervangen. 

De automaat kan met behulp van bijgeleverde beugels eenvoudig worden bevestigd op open aquaria. Ook geschikt voor nano-aquaria.

Voor het voeren buiten de geprogrammeerde tijden om is een druk op de toets boven het display voldoende, waarmee een extra dosering voedsel aan uw vissen wordt gegeven.

De Eheim voederautomaat is geschikt voor droog vlokkenvoer of korrels. Geen levend of vochtig voer gebruiken!

Tip: test de voederautomaat altijd uit voor u op vakantie gaat. Dit zorgt voor geruststelling en kennis over de werking van het apparaat op verschillende voersoorten!


Afmetingen (L x B x H): 14 x 6 x 7 cm
Inhoud: 100 ml.

Kijk hier voor de gebruikershandleiding.

 

Marc Vergauwen 11-11-2021 13:53

Doet perfect wat hij moet doen : weekje vakantie en blije visjes bij thuiskomst :o)


5 sterren op basis van 1 beoordelingen