Artemia Eieren / artemia cysts 90%+

50 gram Artemia eieren in een hersluitbaar potje. De Artemia eieren komen uit schone zoutmeren in Siberië, Rusland en zijn zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn! Inhoud: 50 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: Koelkast
Aantal: 79

Artemia Eieren / artemia cysts 90%+

 

50 gram Artemia Eieren / artemia cysts in een hersluitbaar potje. De Artemia eieren komen uit schone zoutmeren in Siberië, Rusland en zijn zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn met een hatch rate van 90+%!

Deze artemia eieren hebben de kleinste Naupilus (larve stadium) en zijn daardoor erg gemakkelijk te eten voor kleine vissen. De net uitgekomen Artemia is het perfecte levende voer met alle waardevolle stoffen voor alle aquariumvissen in zowel jong als volwassen stadium.


Gebruiksaanwijzing:

Gebruik ongeveer 32 gram jodiumvrij-zout op 1 liter water, voeg hieraan de eitjes toe en houd het water op een temperatuur van 22/30 graden. Na ongeveer 24 tot 36 uur zullen de eitjes uitkomen.


Klik hier voor een do it yourself methode om de eitjes te laten uitkomen of raadpleeg bijvoorbeeld youtube voor een instructievideo.

steven de wilde 30-03-2023 09:44

heel goed veel artemia komt uit bijna geen verlies.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »