Artemia Eieren / artemia cysts 95%+

Artemia eieren in een hersluitbaar zakje. Afkomstig uit Siberië en zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn! Inhoud: 100 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: Koelkast

Artemia Eieren / artemia cysts 95%+

 

100 gram Artemia eieren in een hersluitbaar zakje. Afkomstig uit Siberië en zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn met een hatch rate van 95+%!

Deze Artemia Eieren / artemia cysts hebben de kleinste Naupilus (larve stadium) en zijn daardoor erg gemakkelijk te eten voor kleine vissen. De net uitgekomen Artemia is het perfecte levende voer met alle waardevolle stoffen voor alle aquariumvissen in zowel jong als volwassen stadium.

Gebruik ongeveer 32 gram jodiumvrij-zout op 1 liter water, voeg hieraan de eitjes toe en houd het water op een temperatuur van 22/30 graden. Na ongeveer 24 tot 36 uur zullen de eitjes uitkomen.

Klik hier voor een do it yourself methode om de eitjes te laten uitkomen of raadpleeg bijvoorbeeld youtube voor een instructievideo.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 125 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

Robbert Kurpershoek 08-08-2023 09:15

Nog niet gebruikt dus nog niet echt kunnen beoordelen


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »