Dennerle Shrimp King Snow Pops

Dennerle Shrimp King Snow Pops zijn hoogwaardige snowflakes gemaakt van 100% sojaschillen. Sojaschillen zijn bekend om hun hoge eiwit en mineralen gehalte. Snowflakes zijn zeer geschikt als lange termijn voeding voor alle (jonge)garnalen.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.2.7
Aantal: 1

Dennerle Shrimp King Snow Pops

 

Dennerle Shrimp King Snow Pops zijn hoogwaardige snowflakes gemaakt van 100% sojaschillen. Zodra deze snow pops in het water komen breken ze open waardoor alle losse sojaschillen op de bodem een brede ''graasweide'' vormen voor alle garnalen. Een belangrijk voordeel van snowflakes is dat de schillen zeer rijk zijn aan vezels waardoor deze volledig bacterieel worden afgebroken. Dit zorgt dan weer voor de groei van de goede schimmel ''mycelia''. Deze goede schimmel wordt op zijn tijd weer goed gegeten door (jonge) garnalen waardoor er altijd voldoende voedselaanbod is voor alle garnalen.

Sojaschillen zijn bekend om hun hoge eiwit en mineralen gehalte. Op deze manier dragen de snowflakes bij aan een goede groei, ontwikkeling, kweek en vervelling. Daarnaast bevatten ze veel essentiële aminozuren, vitamines, meervoudig verzadigde vetzuren en beschermende microvoedingsstoffen zoals foliumzuur en selenium. Hierdoor worden garnalen vitaler en weerbaarder tegen ziektes en stres.

Dankzij het grote aantal waardevolle ingrediënten in Dennerle Snow Pops is dit een uitstekende afwisseling en aanvulling op het hoofdvoer. De Snow pops bevorderen een gezonde, uitgebalanceerde groei, vitaliteit en kweek.


Dosering

Ongeveer 1 keer per 3 dagen een 5mm stick per 20 garnalen.


Inhoud:
40 gram


Ingrediënten:
100% sojaschillen

J.M. Berghuijs 01-12-2023 10:50

garnalen zijn er dol op!


Jeanine Stam 03-05-2023 12:13

Ze vinden dit product heerlijk


Johan Neskens 11-02-2021 10:38

Top product, en zeer tevreden van de service!


j.a.g van bakel 04-08-2020 22:46

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »